Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Știința Arcadia

Arcadia 2015 - Cu bună știință!

Sănătatea merită cei mai buni specialiști și cele mai moderne soluții.
E un crez simplu, însă cu semnificații profunde, în care credem și pe care îl aplicăm în fiecare zi de activitate la Arcadia.

Îmbinăm știința și experiența medicilor cu cele mai avansate tehnologii, pentru a obține rezultate performante în activitatea de diagnostic, terapie și prevenție.

Acesta este mesajul pe care dorim să-l transmitem pe durata anului 2015, în cadrul tuturor acțiunilor, evenimentelor și campaniilor desfășurate sub marca Arcadia.
Campania de comunicare „Cu bună știință!" este un angajament față de pacienții noștri, cărora le garantăm cele mai bune servicii de sănătate bazate pe expertiză, responsabilitate, performanță și preocupare permanentă. 

Toate materialele de promovare sunt orientate în jurul fotografiilor mari, luminoase, umane cu medicii Arcadia, surprinși în ipostaze reale de lucru, aproape de pacienți și de nevoile lor.
Nucleul campaniei „Cu bună știință!"  îl reprezintă cuvintele cheie asociate fiecărei specialități medicale din cadrul rețelei medicale Arcadia.

Fiecare cuvânt-cheie a fost selectat cu grijă, pentru a reflecta semnificația și valorile promovate de fiecare arie de lucru:

Cuvinte cheie pentru fiecare specializare.

Sub semnul aceluiași mesaj, „Cu bună stiință!", Arcadia continuă în 2015 seria acțiunilor de interes public, printre care:  caravane medicale cu servicii gratuite, seria de cursuri A-Baby pentru viitoarele mămici, prelegeri de informare și educație medicală în companii, cât și ediția a treia a circuitului ciclist BikeVibe.


Le mulțumim tuturor pacienților și partenerilor pentru cei 5 ani de încredere în medicina de cea mai bună calitate  pe care o practicăm și îi invităm să rămână alături de noi!

Campanie comunicare policlinica

Campanie comunicare centu de excelenta in patologia tiroidei

Campanie comunicare maternitate

Campanie comunicare chirurgie

Campanie comunicare cardiologie

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou