Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Știința Arcadia

Arcadia CardioPrim – pachet gratuit de diagnostic al afecțiunilor cardiovasculare

Pachet CardioPrimDacă sunteți diagnosticați cu o afecțiune cardiovasculară sau dacă prezentați un risc cardiovascular crescut (din cauza prezenței unuia sau a mai multor factori de risc), este important să știți că evaluarea și detectarea precoce a afecțiunilor cardiovasculare, precum și instituirea tratamentului de specialitate reprezintă un pas important pentru îmbunătățirea calității vieții.

La Arcadia, datorită măsurilor speciale care se aplică continuu, toate serviciile medicale se realizează în condiții sporite de siguranță pentru toți: pacienți și echipă medicală.

CardioPrim este un pachet de servicii medicale dedicat prevenției și tratării celor mai frecvente afecțiuni cardiovasculare. Mereu atentă la sănătatea pacienților, Rețeaua Medicală Arcadia propune un pachet de servicii gratuite care să cuprindă:

  • consultație inițială Cardiologie;
  • electrocardiogramă (ECG);
  • ecocardiografie Doppler (color)
  • măsurare tensiune arterială;
  • pulsoximetrie;
  • analize medicale – HLG, trigliceride, glicemie, uree, creatinină, sodiu, potasiu, TGP, TGO, LDL colesterol, HDL colesterol.

CardioPrim conține servicii medicale menite să sprijine identificarea riscurilor de a dezvolta afecțiuni cardiovasculare și stabilirea indicațiilor pentru tratamentul corespunzător în cazul afecțiunilor deja existente.

Pachetul CardioPrim poate fi accesat în limita fondurilor disponibile începând cu data de 18 mai 2020, numai după realizarea unei ecocardiografii, serviciu medical disponibil contra cost la Arcadia. Pentru informații suplimentare și programări aveți la dispoziție numărul 0232 920 Call Center.

Programare       

 

Mențiuni:

*Pachetul CardioPrim poate fi accesat gratuit de către toți pacienții care beneficiază de asigurare prin CAS și care se prezintă cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist. Ecocardiografia poate fi efectuată la tariful de 220 de lei sau 260  de lei (realizată cu sistemul Epiq 7).

**Medicul implicat în această campanie este Dr. Maria Gavrilaș, medic primar Cardiologie și Medicină internă. Programările se fac în limita fondurilor CAS și a locurilor disponibile prin intermediul Call Center – 0232 920.  

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou