Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Știința Arcadia

Caravana A-Baby – cel mai așteptat eveniment dedicat viitorilor părinți

Peste 600 de viitori părinți au participat la ediția de primăvară a anului 2019 a Caravanei A-Baby, inițiată și derulată de Arcadia – Spitale și Centre Medicale. Timp de 6 săptămâni, echipa medicală Arcadia, dar și mămicile care au născut deja în Maternitatea Arcadia, au oferit viitorilor părinți din Bacău, Suceava, Vaslui, Piatra Neamț, Botoșani și Iași informații importante despre aventura sarcinii și a nașterii.

Dialogul direct cu echipa medicală s-a derulat într-o atmosferă caldă, relaxantă și deschisă, la fel ca cea din cabinetele medicale din cadrul Rețelei Medicale Arcadia. În plus, viitorii părinți au avut bucuria de a se întâlni cu mămici care au născut la Arcadia și care au ales să împărtășească, cu emoție, experiența lor.

Interesul generat, atmosfera plăcută, informațiile de calitate oferite și emoția pozitivă care a însoțit întregul eveniment, toate sunt motive în plus pentru organizarea viitoarelor ediții ale Caravanei A-Baby.

Partenerii Caravanei A-Baby: Banca Transilvania, Lifeline, Chicco, pernegravide.ro, Danina Line, Laboratoarele Fiterman, Little Texas.

Maternitatea Arcadia, Spital Prieten al Mamei și Copilului, este alături de viitorii părinți de la prima ecografie și până în momentul nașterii, cu o echipă multidisciplinară de specialiști, aparatură performantă, săli de naștere moderne, grijă și respect pentru noua familie și pachete de servicii medicale atent gândite. Maternitatea Arcadia susține și promovează alăptarea, planul personal de naștere și ora magică și oferă servicii de spitalizare premium, în rezerve cu rooming-in (mama și copilul).

www.arcadiamami.ro

A-Baby 2019
Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou