Articole medicale

20.05.2010

Cel mai mare spital privat din Romania se deschide la Iasi

In luna iunie, primul spital privat din Iasi isi va deschide portile pentru pacienti.

Rezultat al unei investitii de peste 20 de milioane de Euro, Arcadia Hospital este un centru medical complex, ce ofera servicii de sanatate integrate - consultatii, investigatii, diagnostic, tratament - in peste 35 de specialitati medicale si chirurgicale.

Ca structura, Arcadia Hospital inglobeaza o policlinica, o unitate spitaliceasca multidisciplinara, un centru de cardiologie interventionala, un centru de investigatii si o divizie de servicii medicale mobile.

Respectand cele mai inalte standarde internationale valabile astazi in domeniul medical, Arcadia Hospital a fost gandit astfel incat sa raspunda principalelor directii spre care se indreapta nevoile de sanatate si punctele de interes ale pacientilor. Astfel, policlinica, Maternitatea Arcadia si Centrul de Pediatrie sunt trei componente carora li s-a acordat o atentie speciala. Pe langa ele, chirurgia, recuperarea medicala, dermato-cosmetica sunt alte specialitati prioritare si de maxima atractivitate. In plus, centrul include Arcadia Cardiovascular - cea mai mare clinica privata din Romania specializata in preventia, diagnosticul si tratamentul bolilor cardiovasculare.

„La data lansarii sale, Arcadia Hospital va fi cel mai mare spital privat multidisciplinar din Romania. Dar dincolo de acest aspect, care se refera strict la anvergura proiectului, suntem convinsi ca pacientii nostri vor fi bucurosi sa descopere o institutie medicala de elita, in care am mizat pe valoarea incontestabila a echipei, pe deosebita performanta a aparatelor si pe realizarea unui ambient elegant si primitor, pentru a garanta servicii pentru sanatate de nivel exceptional”, a declarat Dan Fiterman, fondator si director general al Arcadia Hospital.

O suma de facilitati si de servicii conexe completeaza oferta Arcadia Hospital, adaugand beneficii importante pentru pacienti: platforme de comunicare eficiente de tip call center si Infoline Medical, abonamente si pachete de sanatate, programe de fidelitate, servicii de consultanta, unitate de servicii medicale mobile.

Arcadia Hospital este o investitie facuta cu suflet. Crezul nostru este ca fiecare pacient conteaza, iar dorinta noastra este sa oferim cea mai buna ingrijire medicala intr-un mediu care sa ofere pacientilor confortul si linistea necesare. Profesionalismul, amabilitatea, deplina disponibilitate sunt alte valori pe care le impartasim si care definesc felul in care intelegem sa raspundem increderii pe care ne-o acorda clientii nostri”, a mentionat Raluca Fiterman, director executiv Arcadia Hospital.

In doar cateva cifre, Arcadia Hospital inseamna o capacitate totala de 220 de paturi, 4 sali de operatie, 4 unitati de terapie intensiva, un laborator de cardiologie interventionala si 2 sali de nastere naturala.

Persoanele interesate pot sa obtina informatii suplimentare despre Arcadia Hospital apeland numarul de Call Center, 0232 920.