Articole medicale

25.06.2018

Centrul de Dermatologie și Estetică Medicală – pentru o piele frumoasă și sănătoasă

Testimonial Centrul de DermatologiTrăim o viață pe repede-înainte. Și acest lucru lasă, de multe ori, semne pe chipul nostru. Încercăm să le ascundem adesea folosind tot felul de produse, dar ce-ar fi dacă ne-am opri un pic și am privi lucrurile mai în profunzime? De ce să ascundem dacă putem trata?

Primul pas? Vizita la Centrul de Dermatologie și Estetică Medicală Arcadia. Aici, echipa medicală te va ajuta să înțelegi modul în care tenul tău comunică cu tine și va fi un prețios ghid în misiunea de a înțelege de ce anume are nevoie pielea ta. Experiențele la Arcadia te ajută să redescoperi trăsăturile fine ale unui ten perfect, să îți pui în valoare farmecul personal prin aplicarea unei formule complexe de îngrijire. Multiple inovații în terapiile anti-aging, soluții personalizate în caz de îmbătrânire cutanată și inestetisme faciale sau corporale, toate sunt accesibile la Arcadia.

„Vizita la dermatolog a fost o alegere finalizată cu bucuria de a mă simți mai radiantă, luminoasă și senină.”

În cadrul ultimului workshop organizat în Centrul de Dermatologie și Estetică Medicală, pacientele au avut parte de o sesiune specială de înfrumusețare cu produse pentru hidratarea pielii și combaterea primelor riduri fine. În urma vizitei la Centrul de Dermatologie și Estetică Medicală Arcadia, o pacientă ne-a împărtășit din experiența sa:

„Vine un moment când chipul nostru nu mai are aceeași prospețime, luminozitate și seninătate. Energia radiantă, vitalitatea și candoarea lui se risipește mai ușor când trăim într-o societate de consum care ne consumă psihic și fizic. Pielea noastră reflectă aceste «arderi» cu prețul semnelor de paloare, oboseală și cearcăne. Diminețile nu mai au răgazul de a fi blânde cu noi, orele de somn se reduc și timpul nu mai are răbdare cu programul dedicat odihnei și relaxării noastre. Seara vine cu încărcătura unei zile alergate în care prea puțin ne aparținem nouă. Tendința de a acoperi cu mai mult fond de ten, anticearcăn și iluminator devine una tentantă. Actul de a căuta și de a apela la un specialist bine pregătit și atent la nevoile tale în acest sens este unul subiectiv și câteodată prea discutabil. Dacă a prețui frumusețea și tinerețea a fost un fapt normal încă din antichitate, de ce nu am recunoaște-o și am respecta-o în forma ei armonioasă cu metode inovative și produse de top? Pentru mine, vizita la dermatolog a a fost o alegere finalizată cu bucuria de a mă simți mai radiantă, luminoasă și senină. Această schimbare în bine capătă conotații mai profunde prin dorința de a păstra frumosul. Schimbarea devine mai prezentă când este însoțită de conștientizări cu privire la gesturi de atenție, fie și de rutină față de corpul și pielea noastră. Ideal ar fi să găsim o cale ca această schimbare să devină «mai» permanentă prin introducerea unui calendar de vizite la un dermatolog și rezervarea unui spațiu în agenda noastră zilnică a întâlnirilor cu noi înșine – un timp verde pentru regenerarea, relaxarea și hidratarea noastră.

La Centrul de Dermatologie și Estetică Medicală începe drumul tău către o piele frumoasă și sănătoasă. Ai acum acces la cele mai moderne tratamente faciale și corporale. Pentru programări și informații suplimentare, ai oricând la dispoziție numărul de Call Center Arcadia – 0232 920.