Articole medicale

15.10.2018

Centrul Medical Arcadia Nicolina – Tot mai aproape!


Reper important în sistemul medical privat, cea mai mare rețea medicală din nord-estul României, Arcadia – Spitale și Centre Medicale, continuă investiția în sănătate, în acord cu misiunea pe care și-a asumat-o de la început, de a oferi servicii medicale de calitate, cu respect pentru fiecare pacient în parte.

Situat în Iași, șoseaua Nicolina nr. 171 A, într-un spațiu generos, de peste 500 mp, Centrul Medical Arcadia Nicolina este ușor accesibil pentru locuitorii zonelor Nicolina, CUG și Miroslava, dar este dedicat tuturor pacienților care își doresc servicii medicale de calitate.

Cu o echipă medicală complexă și o tehnologie de top, noul Centru Medical asigură consultații în următoarele specialități medicale: Pediatrie, Oftalmologie, ORL, Alergologie și Imunologie clinică, Neurologie, Cardiologie, Pneumologie, Medicină internă, Endocrinologie, Urologie, Chirurgie vasculară, Dermatologie, Obstetrică-Ginecologie. Cabinetul de recoltare de analize medicale de laborator întregește structura integrată a Centrului Medical Arcadia Nicolina.

Programul de funcționare este adaptat necesităților pacienților, care pot accesa serviciile medicale de luni până vineri între orele 8:00-20:00 și sâmbăta între orele 8:00-14:00. Programările se pot realiza prin apelarea numărului de Call Center  0232 920.

Centrul Medical Arcadia Nicolina respectă standardele de performanță comune rețelei și se alătură celorlalte 5 Centre Medicale Arcadia din Iași, oferind servicii medicale de calitate, punând accent și pe accesibilitate și confortul pacienților, sub sloganul „Tot mai aproape!”.

Lider în sănătate în regiunea de Nord-Est, Arcadia – Spitale și Centre Medicale oferă servicii medicale integrate, fondate pe o structură complexă, într-o continuă dezvoltare (Spital Multidisciplinar, Spital de Cardiologie Intervențională, 3 Centre de Imagistică Medicală, Maternitate, 6 Centre Medicale).

 

Centrul de Medical Arcadia Nicolina
Iași, Șoseaua Nicolina nr. 171 A
Program:  Luni – Vineri, 08:00 – 20:00 | Sâmbătă 8:00 – 14:00