Articole medicale

10.04.2019

Cum te simți primăvara aceasta?

Felul în care ne simțim se reflectă imediat și asupra chipului nostru. Starea de bine vine din noi. Uneori e atât de ușor să ne simțim luminoși și atractivi. Cele mai populare tratamente în preferințele pacienților se află în tendințe și în anul acesta. Alegerea a venit simplu și a fost influențată de obținerea efectelor rapide, în siguranță, folosind mecanisme proprii regenerative.
Un chip frumos și echilibrat va genera și el o stare de bine, încredere și atractivitate!

Tu... cum te simți primăvara aceasta? Redefinește-ți frumusețea și alege cele mai moderne tratamente de rejuvenare și corectare a ridurilor. Până pe 30 mai 2019, le găsești în pachete complete și avantajoase la Arcadia.
 

Terapia Dracula (PRP)
 

Poate fi dificil să alegi dintre miile de produse și proceduri estetice destinate ridurilor, aspectului tenului, efectului anti-aging, mai ales dacă te confrunți cu un ten sensibil sau dacă te preocupă ingredientele unui produs și capacitatea potențială iritativă sau alergizantă. Ție, în mod particular, ți se adresează acest tratament, care utilizează capacitatea proprie de refacere a organismului, utilizând rezervorul său cel mai prețios, sângele și plasma bogată în trombocite.

Procedura presupune administrarea la nivel cutanat, prin microinjecții (după anestezie locală) a plasmei proprii, bogată în trombocite, factori de creștere și regenerare, cu efect de stimulare a capacității de refacere proprii a organismului.

Avantaje:

  • anestezie locală cu crema, disconfort minim;
  • efecte vizibile din a doua zi – ten luminos, hidratat, riduri fine estompate, pori atenuați, cicatrici estompate.

Cum obții cele mai bune rezultate? Dacă se urmărește și efectul antirid sau stimulator profund, procedura se poate combina cu microneedeling și cocktail anti-aging; pentru efect maxim – 1x/lună, până la 4 proceduri, cură anuală.

Microneedling (terapie de inducție colagenică)
 

Microneedling-ul este o procedură minim-invazivă, efectuată cu anestezie locală, care se bazează pe principiul stimulator al microacelor și micro-perforațiilor cutanate controlate, cu efect stimulator al sintezei de colagen și elastină.

Procedura se realizează cu un cocktail revitalizant de aminoacizi, acid hialuronic, agenți de luminozitate, retinol și urmărește îmbunătățirea texturii cutanate, hidratării, ridurilor fine, pigmentațiilor faciale. Eritemul și ușorul edem postprocedură se atenuează în 2 - 3 zile.

Avantaje:

  • anestezie locală cu cremă – disconfort minim;
  • efecte vizibile din zilele 2 - 3, ten hidratat, riduri fine estompate, luminozitate, pori de calibru redus, cicatrici estompate.

Cum obții cele mai bune rezultate? Prin repetarea la interval de 4 - 6 săptămâni, în cure de 3 - 5 proceduri; pentru cicatrici adânci sau imperfecțiuni vechi poate fi utilă completarea cu acid hialuronic sau tratament enzimatic (linia de produse pb serum).

„Instant” Treatment
 

Nu ar fi spectaculos ca printr-o singură procedură să obținem un capital de hidratare, luminozitate și implicit de… popularitate?

Procedura presupune administrarea intradermică a unui acid hialuronic premixat cu lidocaină (astfel nu este nevoie de anestezie locală, disconfortul fiind minimal), în scopul îmbunătățirii aspectului cutanat (mici depresiuni, cicatrici, inestetisme, riduri fine), cu un efect adițional asupra calității cutanate, reflectată în gradul de hidratare și elasticitate.

Avantaje:

  • nu necesită anestezie locală;
  • efecte vizibile imediat, rezultate până la 6 - 9 luni de la administrare.

Rejuvenare cu lumină intens pulsată
 

Dacă acele și injecțiile te sperie sau vrei să le amâni, atunci procedura de reîntinerire cu ajutorul luminii intens pulsate poate fi soluția, mai ales că disconfortul e minim: nu necesită anestezie locală. Poți obține o stimulare fibroblastică și, implicit, un efect de reîntinerire, ceea ce se traduce printr-un ten radiant, luminos, cu pigmentații și riduri fine, estompate. Imediat postprocedură se obține un ușor eritem (roseață) care persistă câteva ore. Nu uita că băile de soare, chiar primăvaratic, se fac doar cu cremă cu spf 50 + în perioada tratamentului.

Avantaje:

  • nu necesită anestezie locală
  • efecte vizibile din ziua a doua;
  • efect stimulator la distanță.

Cum obții cele mai bune rezultate? Ideal, 1x/lună, 3 - 5 proceduri.

E timpul să te bucuri de primăvară. Află aici totul despre pachetele de rejuvenare facială disponibile până pe 30 mai și programează-te – Call Center Arcadia: 0232 920. Start la frumusețe!

Powered by Froala Editor