Articole medicale

21.01.2014

Dacă vrei să asculți muzică, să auzi ciripitul păsărilor sau râsul unui copil... Alege să fii sănătos!

Sănătatea e un dar prețios, de care trebuie să ai grijă; sănătatea este o alegere, o opțiune de viață, o consecință a felului în care decizi să trăiești. Acestea sunt mesajele pe care Arcadia le transmite în 2014 prin ambițiosul program „Alege să fii sănătos!", așezând întregul an sub semnul prevenției și al responsabilității fiecăruia față de propria sănătate.

„Alege să fii sănătos!" înseamnă o suită de acțiuni, evenimente și campanii promoționale lunare prin care Arcadia va îndemna pacienții să prevină boala în loc de a o trata și va facilita accesul acestora la serviciile medicale de care au nevoie.

Ianuarie - Luna sănătății ORL

Alege să auzi bine!

Primul pas al programului, ce marchează și debutul de an, se referă la o problemă de sănătate cu un deosebit impact socio-profesional și asupra calității vieții: hipoacuzia sau scăderea auzului. Deficiențele de auz pot apărea la orice vârstă, din cauze diverse, iar succesul tratamentului depinde de depistarea afecțiunii în faze precoce și de corectitudinea diagnosticului. Vestea bună este că deficiențele de auz pot fi tratate, prin soluții care merg de la medicamente, până la intervenții chirurgicale sau corecții prin protezare auditivă. Vestea rea este că neglijarea simptomelor, lipsa unui diagnostic și lipsa sau instituirea tardivă a tratamentului pot duce la permanentizarea bolii sau la agravarea sa până la surditate completă. Orice suspiciune legată de o problemă de auz trebuie tratată cu maximă atenție, iar consultul ORL, completat de investigațiile specifice - audiogramă, timpanogramă, reprezintă soluția pentru a reveni la un auz normal și la o viață de bună calitate.

Din toate aceste motive, Arcadia lansează campania promoțională „Alege să fii sănătos - Alege să auzi bine!", prin care oferă prețuri reduse la pachetele medicale de diagnostic pentru deficiențele de auz. Serviciile sunt disponibile la Centrul Medical Arcadia Sărărie, în perioada 21 ianuarie - 15 februarie 2014, și se adresează atât adulților, cât și copiilor. Investigarea problemelor ORL din sfera auditivă se poate realiza prin intermediul pachetelor medicale și în condițiile menționate mai jos:

Alege să fii sănătos - Alege să auzi bine!

Servicii și prețurile promoționale în perioada 21 ianuarie - 15 februarie 2014,

Centrul Medical Arcadia Sărărie

 

 

Denumire

pachet medical ORL

Servicii

Preț/ pachet

cu BT

Preț/ pachet

fără BT

Medici ORL

Pachet HIPOACUZIE 1

Consultație ORL + audiogramă tonală (adulți și copii ˃ 4 ani)

70 lei

100 lei

Dr. Oana Manolache

Dr. Raluca Olariu

Dr. Simona Strugariu

Dr. Ionuț Hănțăscu

Pachet HIPOACUZIE 2

Consultație ORL + timpanogramă

(adulți și copii)

70 lei

100 lei

Programarea la serviciile oferite prin prezenta campanie se face în ordinea solicitărilor, în limita locurilor disponibile, prin intermediul serviciului Call Center Arcadia, la numărul de telefon 0232 920.

Pacienții sunt rugați să menționeze pachetul medical dorit din cadrul ofertei.

În cazul solicitării serviciilor medicale pe bază de bilet de trimitere decontat CAS, prețul de 70 lei/pachet este valabil doar pentru pacienții asigurați din județul Iași.

Campanie promotionala pentru diagnosticarea deficientelor de auz