Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Știința Arcadia

ELIXIR – inovație pentru îngrijirea tenului

Vizual ElixirFrumusețea începe cu o piele fermă, elastică, curată și sănătoasă. Atunci când vârsta, regimul de viață și factorii de mediu își spun cuvântul, este rândul medicului dermatolog să acționeze și să ofere soluții optime, în funcție de particularitățile fiecărui caz, echilibrând balanța sănătate-frumusețe. Din acest motiv, asistăm la multiple inovații în terapiile anti-aging, menite să ofere soluții în caz de îmbătrânire cutanată și inestetisme corporale sau faciale.
Pe acestă linie de dezvoltare a cercetării științifice din domeniul dermatologiei se înscrie și crearea unui nou tratament de regenerare cutanată, care îmbină beneficiile plasmei bogate în plachete, acidului hialuronic și a microneedling-ului – ELIXIR.

ELIXIR – tratament de regenerare cutanată de ultimă oră
 

O sinteză eficientă de colagen și elastină este baza noului tratament de regenerare cutanată disponibil în cadrul Centrului de Dermatologie și Estetică Medicală Arcadia.
Acidul hialuronic și plasma bogată în plachete au un rol bine precizat și sinergic, prin stimularea celulară la locul injectării și refacerea matricii extracelulare. Rezultă astfel o îmbunătățire vizibilă a fermității și elasticității cutanate.
Studii medicale recente atestă eficacitatea combinației de PRP (plasmă bogată în plachete) și AH (acid hialuronic), printr-o administrare specifică, la nivelul pielii. Plachetele (trombocitele) conțin peste 40 de factori de creștere și au un rol extrem de important în regenerarea țesutului.
Microneedling-ul (tratamentul cu microace) completează procedura printr-un plus de stimulare pentru regenerare.

Efecte vizibile

Efectul este vizibil și imediat după procedură, însă rezultatele remarcabile vizibile la 3 și 6 luni susțin eficacitatea procedurii.
Pentru eficacitatea maximă a tratamentului se efectuează în total 3 ședințe, câte una pe lună. Ședințele sunt precedate de consultația dermatologică pentru a stabili indicația sau contraindicațiile tratamentului.
Se recomandă un regim de viață și dietă echilibrată, hidratare corespunzătoare și tratamentul anterior al carențelor asociate.

Pentru frumusețea pielii tale, până la sfârșitul anului 2017, îți oferim cadou 15% din prețul noii proceduri de estetică și anti-aging.Tratamentul este realizat de medici dermatologi, în cadrul Centrului de Dermatologie și Estetică Medicală Arcadia. Pentru programări și informații suplimentare, aveți la dispoziție Call-Center-ul Arcadia – 0232 920.

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou