Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Știința Arcadia

Emoție și nerăbdare pentru copiii din satul Ciulinești în așteptarea lui Moș Crăciun Arcadia

Chiar dacă este al 8-lea an în care echipa lui Moș Crăciun Arcadia vine în comunitatea Ciulinești – Probota, județul Iași, copiii l-au așteptat cu aceeași emoție, curiozitate, nerăbdare, dar și cu încrederea că Moșul le-a împlinit dorințele mult visate.

Copiii s-au pregătit să-l întâmpine pe Moșul cu poezii și colinde iar Moșul a dăruit cu generozitate din sacul său cel mare cadourile atât de așteptate pentru toți cei peste 50 de copii prezenți la întâlnire.

Și chiar dacă aceste surprize nu au forța de a schimba cu totul condițiile de trai ale copiilor proveniți din medii familiale aflate în dificultate, reușesc să le lumineze zilele de sărbătoare și să le aducă în suflet speranța și încrederea că dorințele se pot împlini, că visurile pot deveni realitate dacă sunt plămădite cu credintă.

Momentul sărbătorilor de iarnă are puterea de a ne aduce împreună și de a crea emoție și căldură în inimile noastre. Rețeaua de sănătate Arcadia sușține copiii din mediul rural, fie prin astfel de acțiuni de responsabilitate socială, fie prin parteneriate strategice dezvoltate cu diferite organizații nonguvernamentale, din dorința de a-i sprijini pe copii să devină ei înșiși viitori adulți responsabili, educați, independenți, capabili să producă schimbare în comunitățile din care fac parte.

Încurajați de bucuria și entuziasmul manifestat de copii, Moș Craciun Arcadia a promis copiilor că va reveni în Ciulinești și anul viitor cu sacul plin de dorințe împlinite.Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou