Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Știința Arcadia

Pachet medical gratuit de diagnostic cardiovascular - Arcadia CardioPrim

Cardio PrimArcadia adresează pachetul de servicii medicale CardioPrim persoanelor care necesită o evaluare cardiologică primară în prevenția și tratarea celor mai frecvente afecțiuni cardiovasculare.

În România, mai mult de jumătate (57%) din totalul deceselor înregistrate la nivel național sunt cauzate de afecțiunile cardiovasculare.

În calitatea sa de furnizor de servicii medicale, Arcadia întelege riscurile implicate de prevalența acestor afecțiuni în rândul populației. Spitalul de Cardiologie și Radiologie Intervențională Arcadia vine în sprijinul pacienților săi cu o echipă formată din medici dedicați recunoscuți și apreciați pentru: evaluările clinice și paraclinice ale pacienților, interpretarea analizelor și stabilirea cu acuratețe a diagnosticului, monitorizarea pacienților tratați și procedurile intervenționale realizate.

Toți cei preocupați de sănătatea inimii lor au posibilitatea de a realiza investigațiile medicale necesare beneficiind de cele mai noi și performante echipamente și tehnologii pentru ecografii cardiace.

Până la 31 martie 2019, pacienții pot accesa prin pachetul CardioPrim o serie de servicii standardizate de diagnostic complet și monitorizare a tratamentului:

  • consultație inițială cardiologie;
  • electrocardiogramă (ECG);
  • consultație inițială medicină internă;
  • ecografie abdomen superior;
  • măsurare tensiune arterială;
  • pulsoximetrie;
  • analize medicale - HLG, trigliceride, glicemie, uree, creatinina, sodiu, potasiu, TGP, TGO, LDL colesterol, HDL colesterol;

CardioPrim conține servicii medicale menite să sprijine identificarea riscurilor de a dezvolta afecțiuni cardiovasculare și stabilirea indicațiilor pentru tratamentul corespunzător în cazul afecțiunilor deja existente.

Mențiuni:

* Pachetul de diagnostic CardioPrim poate fi accesat gratuit de către toți pacienții care beneficiază de asigurare prin CAS și care se prezintă cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist.

* Medicii implicați în această campanie sunt: Dr. Maria Gavrilaș – Medic primar Cardiologie și Medicină internă, Dr. Iris Bararu-Bojan – Medic specialist Cardiologie și Dr. Maria Vlădeanu - Medic specialist Cardiologie.

*Programările se fac în limita fondurilor CAS și a locurilor disponibile, apelând 0232.920, CallCenter Arcadia.

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou