Articole medicale

07.09.2011

Pregătește-ți copilul pentru grădiniță sau școală!

Asigură-te că noul an școlar începe fără probleme de sănătate pentru copilul tău și include în pregătirile sale pentru prima zi de grădiniță ori școală o vizită la medic.

Alege pachetul de sănătate Bobocel, care cuprinde toate investigațiile necesare copilului înainte să sune clopoțelul:

  • exudat faringian și nazal;
  • examen coprocultură și coproparazitologic;
  • consultație pediatrică în Policlinica Arcadia;
  • aviz epidemiologic.

De ce e important să-i faci copilului analizele?
Copilul tău va intra într-o comunitate nouă fără probleme de sănătate și fără să-i pună în pericol pe micii săi colegi. Niciun părinte nu-și dorește colegi de grupă răciți pentru copilul său. Dacă se întâmplă să se îmbolnăvească, vei ști că acest lucru s-a întâmplat la școală sau la grădiniță și că micuțul tău nu avea probleme dinainte. În plus, ai mai mult timp să remediezi orice situație neplăcută dacă o depistezi devreme.

De ce aceste teste?
Exudatul faringian și nazal te ajută să descoperi la timp posibilele infecții ale căilor aeriene superioare, iar examenul coproparazitologic te asigură că micuțul tău nu are paraziți intestinali sau afecțiuni care i-ar putea provoca tulburări gastro-intestinale mai grave. Investigațiile din pachetul de sănătate Bobocel, completate de consultația realizată de medicul pediatru, îți oferă astfel o imagine de ansamblu asupra stării sale de sănătate.

Care sunt pașii pentru a parcurge pachetul Bobocel?
Mai întâi, programează-te la numărul de telefon 0232 920 - Call Center.

Ai grijă ca micuțul tău să nu mănânce, să nu bea apă și să nu se spele pe dinți înainte de recoltarea probei pentru exudatul faringian.

Mergi la oricare dintre recepțiile noastre și ia, gratuit, un recipient steril pentru proba de scaun necesară examenului coproparazitologic și coproculturii.

Vino după buletinul de analize după maximum 5 zile lucrătoare (dacă analizele sunt negative, rezultatul e disponibil după 3 zile).

Procedurile se termină cu o consultație pediatrică și cu obținerea avizului epidemiologic.  

Preț promoțional: 100 RON 

Doar în perioada: 1 - 30 septembrie 2011.

Arcadia Hospital

Str. Cicoarei nr. 2, Iași, România, 700620

Call Center - 0232 920