Articole medicale

01.03.2019

Primăvara faptelor bune la Arcadia!

Pentru natură primăvara înseamnă renaștere, pentru noi, oamenii, primăvara poartă semnificația unui miracol al creației care readuce în ființa noastră siguranța că binele este ceea ce întâlnim, oricâte încercări am traversa.

Mai mult ca oricând, acum simțim cu toții forța vieții, bucuria, speranța, dragostea, sănătatea, trăiri care animă în noi dorința de a vesti și a face bine.

Nu doar explozia de culori și parfumuri este sinonimă cu începutul primăverii, venirea ei fiind anunțată în conștiința noastră și de tradiția mărțisorului. Semnificația acestui simbol ne reamintește de reînnoirea prin fapte frumoase, prin dăruire pentru celălalt.

Arcadia - Spitale și Centre Medicale oferă cu mult drag tuturor celor care ne trec pragul astăzi, de 1 Martie, pacienți, prieteni, cunoscuți sau persoane care vin la noi pentru prima dată, mărțișoare confecționate manual ce spun povestea copiilor încluși în programele MagiCAMP.

În acest fel, Rețeaua Medicală Arcadia susține cauza copiilor cu afecțiuni oncologice din tabăra MagiCAMP, micuți ce sunt nevoiți să înlocuiască o mare parte din timpul dedicat jocului cu tratamentul în centrele de specialitate.   

Natura recunoaște primăvara și mereu se pregătește pentru ea, noi ne putem inspira să „înflorim” prin fapte bune, să oferim iubire, grijă și atenție tuturor celor importanți pentru noi.

O primăvară însorită!

Powered by Froala Editor