Articole medicale

19.11.2020

Un nou Centru Arcadia dedicat sănătății. La feminin.

Mereu aproape de pacienți, Arcadia continuă seria investițiilor în sănătate și lansează Centrul de sănătate a Femeii, situat în cadrul Centrului Medical Arcadia Cicoarei.

Etajul al III-lea al Centrului Medical Arcadia Cicoarei a devenit o zonă specială, care înglobează servicii medicale de Obstetrică-Ginecologie, Chirurgie estetică și Nutriție. De la design la funcționalitate, spațiul a fost creat cu respect pentru intimitate și pentru interacțiunea în siguranță medic-pacient.

Dr. Sorin Nistor, Director Medical Arcadia – Spitale și Centre Medicale: „Într-o perioadă dificilă pentru întregul sistem, Arcadia continuă să investească, punând pe primul plan sănătatea și siguranța pacienților. Centrul de Sănătate a Femeii reprezintă o declarație de respect, care reafirmă valorile pe care le promovează Arcadia: empatie, grijă și înțelegere.

Pacientele din întreaga zonă a Moldovei beneficiază acum de serviciile medicale Arcadia, pe care deja le apreciază, într-o atmosferă elegantă și confortabilă. Centrul de Chirurgie Estetică, Centrul de Obstetrică-Ginecologie și cel de nutriție, toate își găsesc locul perfect în acest mediu creat special pentru sănătatea femeii.”

Designul special al zonei de Recepție, încadrarea în același stil a cabinetelor de consultații și spațiilor de așteptare, zonele de dressing prezente în fiecare cabinet, toate creează o atmosferă elegant-feminină. Uniformele echipei medicale reflectă același stil, pentru o experiență inedită a pacientelor Arcadia.

Dr. Viorica Magaleas Agrigoroi, medic primar Obstetrică-Ginecologie, Coordonator Obstetrică-Ginecologie Arcadia: „Ne bucurăm să ne întâmpinăm pacientele într-o atmosferă caldă, într-un spațiu elegant, gândit din respect pentru feminitate. Alături de calitatea echipei medicale, mediul special creat în acest spațiu va face vizita la ginecolog mult mai plăcută.”

În Centrul de Sănătate a Femeii, pacientele vor descoperi un circuit complet și cele mai bune condiții pentru consultații și investigații. Totul, în siguranță.

Lider în sănătate în regiunea de Nord-Est, Arcadia – Spitale și Centre Medicale oferă servicii medicale integrate, fondate pe o structură complexă, într-o continuă dezvoltare (Spital Multidisciplinar, Spital de Cardiologie Intervențională, 3 Centre de Imagistică Medicală, Maternitate, 6 Centre Medicale).

Powered by Froala Editor