Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Știința Arcadia

Un nou Centru Arcadia dedicat sănătății. La feminin.

Centru Arcadia dedicat sănătățiiMereu aproape de pacienți, Arcadia continuă seria investițiilor în sănătate și lansează Centrul de sănătate a Femeii, situat în cadrul Centrului Medical Arcadia Cicoarei.

Etajul al III-lea al Centrului Medical Arcadia Cicoarei a devenit o zonă specială, care înglobează servicii medicale de Obstetrică-Ginecologie, Chirurgie estetică și Nutriție. De la design la funcționalitate, spațiul a fost creat cu respect pentru intimitate și pentru interacțiunea în siguranță medic-pacient.

Dr. Sorin Nistor, Director Medical Arcadia – Spitale și Centre Medicale: „Într-o perioadă dificilă pentru întregul sistem, Arcadia continuă să investească, punând pe primul plan sănătatea și siguranța pacienților. Centrul de Sănătate a Femeii reprezintă o declarație de respect, care reafirmă valorile pe care le promovează Arcadia: empatie, grijă și înțelegere.

Pacientele din întreaga zonă a Moldovei beneficiază acum de serviciile medicale Arcadia, pe care deja le apreciază, într-o atmosferă elegantă și confortabilă. Centrul de Chirurgie Estetică, Centrul de Obstetrică-Ginecologie și cel de nutriție, toate își găsesc locul perfect în acest mediu creat special pentru sănătatea femeii.”

Designul special al zonei de Recepție, încadrarea în același stil a cabinetelor de consultații și spațiilor de așteptare, zonele de dressing prezente în fiecare cabinet, toate creează o atmosferă elegant-feminină. Uniformele echipei medicale reflectă același stil, pentru o experiență inedită a pacientelor Arcadia.

Dr. Viorica Magaleas Agrigoroi, medic primar Obstetrică-Ginecologie, Coordonator Obstetrică-Ginecologie Arcadia: „Ne bucurăm să ne întâmpinăm pacientele într-o atmosferă caldă, într-un spațiu elegant, gândit din respect pentru feminitate. Alături de calitatea echipei medicale, mediul special creat în acest spațiu va face vizita la ginecolog mult mai plăcută.”

În Centrul de Sănătate a Femeii, pacientele vor descoperi un circuit complet și cele mai bune condiții pentru consultații și investigații. Totul, în siguranță.

Lider în sănătate în regiunea de Nord-Est, Arcadia – Spitale și Centre Medicale oferă servicii medicale integrate, fondate pe o structură complexă, într-o continuă dezvoltare (Spital Multidisciplinar, Spital de Cardiologie Intervențională, 3 Centre de Imagistică Medicală, Maternitate, 6 Centre Medicale).

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou