Articole medicale

03.04.2013

Evaluări de Medicină Internă gratuite prin programul Consultația deschisă

La sfârșitul acestei săptămâni, în cadrul programului CONSULTAȚIA DESCHISĂ, sunt oferite gratuit servicii de consiliere medicală și evaluare a stării de sănătate, cu participarea dr. Cristina Bologa, medic primar Medicină Internă.

Serviciile de evaluare oferite GRATUIT sâmbătă, 6 aprilie, în intervalul 10.00-14.00, la Centrul Medical Arcadia Sărărie sunt:

  • anamneză și consiliere medicală,
  • consult clinic de Medicină Internă.

Informații & programări:
Call Center: 0232 920

Vă invităm să citiți mai jos termenele și condițiile pentru derularea programului de evaluare și consiliere medicală gratuită CONSULTAȚIA DESCHISĂ:

1. Accesul pacienților la evaluările medicale gratuite din cadrul programului „Consultația deschisă” se face pe bază de programare prealabilă prin Call Center 0232 920. Accesul este liber și egal pentru toți pacienții, în condițiile prezentului regulament.

2. Programarea pacienților se face în ordinea solicitărilor, în limita orarului de consultații gratuite stabilit în fiecare zi de campanie. Solicitările pentru programare se primesc la serviciul Call Center numai după anunțarea publică a ofertei pentru ziua de campanie curentă.

3. Fiecare pacient are dreptul la o singură consultație gratuită pe trimestru, în cadrul programului „Consultația deschisă".

4. Este interzis ca doi sau mai mulți membri ai unei singure familii, rude de gradul I, să se programeze în aceeași zi de campanie, pentru același tip de serviciu medical gratuit.

5. Este interzis accesul la serviciile gratuite din cadrul programului „Consultația deschisă" pentru angajații Arcadia și rudele lor de gradul I.

Serviciile de mai sus sunt oferite GRATUIT în cadrul programului CONSULTAȚIA DESCHISĂ, o inițiativă de responsabilitate socială a rețelei private Arcadia.

Mai multe informații despre programul CONSULTAȚIA DESCHISĂ sunt disponibile aici.