Articole medicale

12.10.2018

Consultații gratuite de Neurochirurgie la Spitalul Multidisciplinar Arcadia

NeurologieIntervențiile de neurochirurgie au ca rezultat prelungirea și îmbunătățirea calității vieții pacientului.
Neurochirurgii, tratează, prin diverse tipuri de intervenții, patologii de la nivelul cranio-cerebral și al sistemului nervos.

Una dintre cele mai frecvent întâlnite afecțiuni este hernia de disc, o situație patologică care poate implica orice parte a coloanei vertebrale. Cele mai frecvente două localizări sunt reprezentate de discurile lombare, respectiv cele cervicale. Hernia de disc determină o durere care limitează în mare măsură capacitatea de muncă și de deplasare a persoanei afectate.

Pentru că diagnosticarea corectă este un prim pas spre redobândirea sănătății, la Arcadia beneficiați acum de un program de consultații gratuite, asigurat de dr. Bogdan Secară, medic specialist Neurochirurgie. Consultațiile se acordă pe baza biletului de trimitere emis de medicul de familie sau de către medicul specialist, în limita fondurilor disponibile.

Pentru a accesa consultațiile gratuite de Neurochirurgie, vă puteți programa la numărul de Call Center 0232 920.

Arcadia – Spitale și Centre Medicale este lider în sănătate în regiunea de Nord-Est. Rețea complexă de sănătate, Arcadia oferă servicii medicale integrate, fondate pe o structură complexă, într-o continuă dezvoltare (Spital Multidisciplinar, Spital de Cardiologie Intervențională, 3 Centre de Imagistică Medicală, Maternitate, 6 Centre Medicale).