Articole medicale

22.07.2020

Maternitatea Arcadia – în siguranță, de la prima ecografie la prima îmbrățișare

, cea mai mare maternitate privată din regiunea de Nord-Est, sărbătorește 10 ani de activitate.  

Nașterea este un eveniment unic în viața fiecărei familii, o experiență frumoasă și complexă. La Maternitatea Arcadia, atât urmărirea sarcinii, cât și nașterea se desfășoară în siguranță, în acord cu recomandările medicului și dorințele familiei, cu maximizarea beneficiilor pentru mamă și copil.

Structura integrată asigurată de Rețeaua de Spitale și Centre Medicale Arcadia, echipa medicală experimentată, condițiile de spitalizare de top, planul de naștere, ora magică, implicarea și susținerea tăticilor, încurajarea și susținerea alăptării, conexiunea permanentă și autentică medic-familie, toate aceste sunt motive importante pentru care părinți din întreaga regiune de Nord-Est, dar și din alte județe ale României au ales Maternitatea Arcadia.

În siguranță, de la prima ecografie la prima îmbrățișare
 

Siguranța și sănătatea mamei și a bebelușului sunt pe primul plan. În Maternitatea Arcadia se derulează constant proceduri foarte stricte de supraveghere pentru prevenirea și controlul infecțiilor asociate asistenței medicale, în conformitate cu prevederile emise de Ministerul Sănătății. Serviciile de spitalizare includ asigurarea integrală a tuturor produselor și accesoriilor de îngrijire și de igienă personală necesare pe perioada internării.

Blocul operator dispune de săli moderne de operaţie, sală de naştere naturală și unități de Terapie Intensivă. Proiectarea și dotarea sălilor de operație au fost realizate cu accent pe siguranța actului medical, iar Spitalul Multidisciplinar Arcadia deține o stație de sterilizare cu aparatură ultramodernă și circuite funcționale conforme cu cele mai stricte norme.

Personalul Arcadia beneficiază de verificarea periodică a stării de sănătate, inclusiv pentru a fi depistați și tratați purtătorii sănătoși. Testele clasice și rapide de sanitaţie sunt utilizate ca autocontrol pentru prevenirea infecțiilor intraspitalicești.

Tot circuitul implementat este supravegheat în permanență de medicul epidemiolog, astfel încât siguranța este garantată.

Cu grijă, de la prima ecografie la prima îmbrățișare
 

Dr. Sorin Nistor, Director Medical Arcadia: „10 ani de Maternitatea Arcadia înseamnă 10 ani în care am trăit, alături de toți părinții, milioane de clipe de fericire, cu profesionalism, dar și cu zâmbetul pe buze. Atenți la realitățile sociale, la dorințele exprimate de părinți, am construit și dezvoltăm noi standarde în îngrijirea mamei și copilului. Punem accent și pe implicarea și susținerea taților, care, în condiții strict controlate epidemiologic, au acces în sala de naștere. Maternitatea Arcadia înseamnă îngrijire medicală de excepție într-un mediu sigur și confortabil.

Cu emoție, de la prima ecografie la prima îmbrățișare
 

Silvia este primul bebeluș născut la Arcadia, pe data de 7 iulie 2010. Acum în vârstă de 10 ani, fetița se bucură cu intensitate de fiecare moment al copilăriei. De atunci, peste 1 000 de mămici au ales de două ori Maternitatea Arcadia, peste 100 de trei ori, iar peste 40 au născut de patru ori aici. Părinții a peste 50 de perechi de gemeni au ales să trăiască, în siguranță și cu emoție, experiența nașterii la Arcadia.

La Maternitatea Arcadia, sărbătorim împreună fiecare început de drum! Creăm experiențe și amintiri plăcute!

Lider în sănătate în regiunea de Nord-Est, Arcadia – Spitale și Centre Medicale oferă servicii medicale integrate, fondate pe o structură complexă, într-o continuă dezvoltare (Spital Multidisciplinar, Spital de Cardiologie Intervențională, 3 Centre de Imagistică Medicală, Maternitate, 6 Centre Medicale).

Echipa medicală de elită, echipamentele ultramoderne și dotările premium sunt doar câteva din motivele pentru care peste 1 milion de pacienți au ales serviciile Arcadia din 2010 și până în prezent.

www.arcadiamedical.ro
www.arcadiamami.ro

Powered by Froala Editor