Articole medicale

29.03.2021

Prof. Dr. Wilhelm Friedl, sesiune extraordinară de consultații și intervenții de chirurgie ortopedică la Arcadia

Prof. Dr. Wilhelm Friedl, chirurg ortoped român de renume internațional, revine la Arcadia, în perioada 16-17 aprilie 2021, pentru o nouă sesiune de consultații și intervenții în specialitatea Ortopedie-Traumatologie. 

Prof. Dr. Wilhelm Friedl este medic specialist Ortopedie-Traumatologie, şeful Clinicii de Ortopedie, Traumatologie şi Chirurgia Mâinii din cadrul de Spitalului din Aschaffenburg, Germania, prof. univ. dr. la universitățile din Würzburg și Heidelberg, Doctor Honoris Causa al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara, al Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău și al Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

Cu vastă activitate științifică și clinică, prof. univ. dr. Wilhelm Friedl a contribuit la dezvoltarea de metode și de implanturi folosite în chirurgia musculoscheletală.

Direcțiile principale de expertiză ale profesorului Friedl, ortoped recunoscut la nivel european, cu o experiență de peste 40 de ani în chirurgia scheletală și articulară sunt:

  • proteze șold, genunchi, umăr, cot, gleznă, cap radius;
  • osteosinteza fracturilor planificabile și deformărilor posttraumatice și congenitale;
  • fracturi osteoporotice (kyphoplastie și vertebroplastie);
  • chirurgia artroscopică și cu focar deschis a articulațiilor mari și mici;
  • chirurgia mâinii;
  • chirurgia piciorului.

Periodic, Prof. Dr. Wilhelm Friedl revine la Arcadia pentru a oferi consultații și a realiza intervenții chirurgicale alături de echipa Arcadia. Aceste sesiuni de consultații și intervenții realizate de personalități ale lumii medicale se înscriu în direcțiile principale ale strategiei dezvoltate de Arcadia – Spitale și Centre Medicale, lider în sănătate în regiunea de Nord Est, pentru facilitarea transferului de expertiză și asigurarea cele mai bune condiții de tratament.

Pentru programări și mai multe detalii despre programul profesorului doctor Wilhelm Friedl la Arcadia, aveți la dispoziție numărul 0232 920, Call Center Arcadia.

 

Powered by Froala Editor