Articole medicale

14.04.2020

#Staiacasă, dar rămâi activ

Peste 100 de medici, din peste 40 de specialități medicale, sunt doar la un telefon distanță, prin cel mai nou serviciu medical lansat de Arcadia, telemedicina.
Sistemul de telemedicină se aplică cu succes în recuperarea medicală, prin video consultații cu medicul de recuperare medicală și ședințe individuale, conduse de kinetoterapeut.
Menține un stil de viață sănătos, chiar dacă trebuie să stai mai mult în casă. Descoperă aplicațiile pe care telemedicina le are în kinetoterapie și accesează programul de sănătate prin mișcare pe care l-am conceput special pentru tine.

Pachetul Activ conține o consultație la specialitatea Recuperare medicală și 10 ședințe de kinetoterapie. Accesează-l până pe data de 31 mai, la un tarif special, de 500 de lei. Fără să ieși din casă. Descoperă avantajele serviciului de telemedicină Arcadia.


Avantajele ședințelor video de kinetoterapie
 

Indiferent de vârsta pe care o ai și fie că viața sedentară și programul tău de muncă – de acasă sau la birou – își spune cuvântul sau că ești în perioada de recuperare după un traumatism sau o intervenție chirurgicală, cu atât mai mult cu cât ești nevoit să reduci ieșirea din casă, trebuie să știi că ai, la un telefon distanță, cea mai bună metodă de tratament sau de a te menține în formă – pachetul tău de kinetoterapie prin telemedicină.

Consultația cu medicul și interacțiunea cu kinetoterapeutul se realizează la distanță, prin video, cu beneficii importante pentru pacient.

Avantajele ședințelor de kinetoterapie prin telemedicină:

  • sesiuni video individuale  – toată atenția kinetoterapeutului este îndreptată asupra coordonării mișcărilor tale, astfel încât fiecare exercițiu să fie executat perfect;
  • continuitate – programul tău de terapie prin mișcare va fi coordonat de același kinetoterapeut, astfel încât progresul tău să fie înregistrat corect, iar nivelul exerciții să fie adaptat;
  • program flexibil – stabilești, împreună cu kinetoterapeutul ora ședinței următoare;
  • exerciții adaptate pentru telemedicină – folosim expertiza echipei de kinetoterapeuți Arcadia și resursele tehnologice, pentru a crea un program amplu și adaptat pentru nevoile tale;
  • câștigi timp – faci exercițiile chiar acasă.

Kinetoterapia are rezultate dovedite pentru:

  • prevenție și recuperare;
  • recâștigarea mobilității;
  • creșterea rezistenței musculaturii;
  • corectarea posturii;
  • recăpătarea și dezvoltarea echilibrului.

#Staiacasă, dar rămâi activ. Programează-te la 0232 920 și accesează pachetul Activ, la un tarif special.

Powered by Froala Editor