Articole medicale

17.08.2015

Arcadia invită viitoarele mame la acțiunea medicală

Pe 22 și 23 august, Arcadia organizează la Punctul de Prim-Ajutor din Palas Mall o nouă ediție a acțiunii „Grijă pentru doi!", adresată femeilor însărcinate.
Evenimentul din week-end, desfășurat între orele 10:00 și 18:00, oferă acces viitoarelor mame la servicii medicale gratuite și le pregătește acestora o serie de surprize.


În interiorul Punctului de Prim-Ajutor, gravidele vor beneficia, pe baza programării prealabile, de următoarele servicii medicale: ecografie, cardiotocografie (exclusiv pentru sarcinile de peste 28 de săptămâni), măsurarea tensiunii arteriale, pulsoximetrie și consiliere din partea medicilor Arcadia.

După întâlnirea cu medicul, viitoarele mămici vor primi cadou un „Album pentru doi", incluzând o fotografie a fătului, surprinsă în timpul explorării ecografice și o fotografie realizată la panoul evenimentului de către un fotograf profesionist, precum și alte beneficii în rețeaua medicală Arcadia.

Echipa medicală își va desfășura activitatea în cadrul acțiunii, după următorul program:

Sâmbătă, 22 august
10:00 - 14:00 - dr. Enkeleida Hadîmbu, medic specialist Obstetrică - Ginecologie
14:00 - 18:00 - dr. Cristina Cacicovschi, medic specialist Obstetrică - Ginecologie

Duminică, 23 august
10:00 - 14:00 - dr. Cristina Vasilache, medic primar Obstetrică - Ginecologie
14:00 - 18:00 - dr. Mihaela Alina Mareș, medic  specialist Obstetrică - Ginecologie

Programările pentru eveniment se pot face prin intermediul serviciului Call Center - 0232 920, în limita locurilor disponibile (48, câte 12 pentru fiecare interval orar în parte).

„Grijă pentru doi!" este o acțiune de responsabilitate socială, prin care rețeaua Arcadia promovează o atitudine prenatală responsabilă, pentru o naștere sigură și o viață sănătoasă.
În 2015, Arcadia - Spitale și Centre Medicale împlinește 5 ani de sănătate și servicii medicale la cel mai înalt nivel.

Grija pentru doi