Articole medicale

18.04.2024

Abonament pe viață pentru sănătatea sânilor

Abonament pe viață pentru sănătatea sânilor

Programează mamografia până pe data de 31 mai 2024 și ai 2 cadouri importante pentru sănătatea sânilor tăi: 30% cadou pentru mamografie și abonamentul pe viață „Grijă pentru tine”!
Sună la 0232 920 pentru programare.

Cancerul de sân rămâne la nivel global cea mai frecventă afecțiune întâlnită la femei: 1 din 8 femei va fi diagnosticată cu această afecțiune de-a lungul vieții. Diagnosticarea precoce înseamnă un tratament eficient și o nouă șansă la o viață sănătoasă.
Primăvara aceasta este roz și aduce cu sine momentul tău de conștientizare a importanței screeningului cancerului de sân. Nu amâna, este timpul să îți programezi mamografia.

Alege să programezi mamografia până pe 31 mai 2024 și beneficiezi automat de 2 cadouri importante:

  • 30% cadou pentru mamografia pe care tocmai ai programat-o;
  • abonament pe viață pentru sănătatea sânilor, „Grijă pentru tine”.

Abonamentul pe viață „Grijă pentru tine”

Abonamentul „Grijă pentru tine” se activează automat dacă programezi mamografia până la data de 31 mai 2024 și conține:

  • 15% cadou la serviciile medicale: RMN de sân, consultație inițială Chirurgia sânului, consultație inițială de ginecologie post-mamografie, ecografie mamară pentru puncție ecoghidată, ecografie mamară țintită după mamografie, la recomandarea medicului.
  • 10% pentru intervenția de chirurgie a sânului, la recomandarea medicului.
  • 30% reducere la următoarele mamografii o dată la 2 ani, pe tot parcursul vieții.

În Rețeaua Medicală Arcadia acordăm atenție prevenției, diagnosticului integrat și tratării tuturor afecțiunilor mamare, inclusiv a cancerului de sân. Ai acces direct și imediat la servicii medicale personalizate în funcție de vârstă și de starea ta de sănătate, asigurate de o echipă multidisciplinară, formată din medici experimentați, cu specializări complementare, pentru o abordare completă a patologiei sânului.
Pentru programări, ai la dispoziție numărul 0232 920, Call Center Arcadia. Fă-ți timp pentru tine și programează consultul sau investigația de care ai nevoie. Transmite mesajul Pink Spring familiei și prietenelor tale!