Articole medicale

18.09.2018

Caravana A-Baby – cel mai așteptat eveniment dedicat viitoarelor mămici

A-BabyÎn perioada 11 octombrie – 15 noiembrie, viitoarele mămici din regiunea Moldovei vor putea participa gratuit la cel mai mare curs interactiv despre aventura sarcinii și a nașterii. Devenită deja o tradiție, Caravana A-Baby facilitează întâlnirea cu specialiștii Arcadia și se desfășoară în orașele Botoșani, Suceava, Vaslui, Bacău, Piatra Neamț și Iași.

La ediția anterioară a Caravanei, desfășurată în primăvara acestui an, peste 600 de viitoare mămici au răspuns prezent invitației lansată de Arcadia – Spitale și Centre Medicale.

Medicii obstetricieni, neonatologi, kinetoterapeuții și consilierii Arcadia – ghizi în aventura sarcinii și a nașterii – sunt pregătiți și acum să ofere viitoarelor mămici informații, sfaturi, îndrumare și sprijin. Cursul interactiv „A-Baby – ghidul tău pentru a fi părinte” include:

 • „Totul pentru o naștere perfectă” – întâlnire cu medicul obstetrician;
 • „Bebelușul – un început de viață” – întâlnire cu medicul neonatolog;
 • „Sarcina – o aventură a corpului meu” – întâlnire cu un kinetoterapeut;
 • „Maternitatea Arcadia – locul celui mai sigur început în viață” – întâlnire cu consilierul Arcadia;
 • Sesiune interactivă cu întrebări și răspunsuri;
 • Tombola A-Baby – premii extraordinare oferite de Arcadia și partenerii săi.

Alături de partenerii săi, Arcadia va oferi cadouri fiecărei participante. În plus, toate viitoarele mămici au șansa de a câștiga un premiu la tombola A-Baby cu care se va încheia fiecare curs.

La finalul ediției de toamnă a caravanei, toate participantele din cele 6 orașe vor avea șanse egale de câștig la marea tombolă, la care vor fi oferite prin tragere la sorți 7 mari premii, după cum urmează:

 • Premiul I – un pachet gratuit pentru naștere în Maternitatea Arcadia;
 • Premiul II – 1 kit de recoltare celule stem Lifeline plus 1.400 lei discount la Pachetul Premium;
 • Premiul III – 1 pătuț atașabil Chicco Next 2 Me;
 • Premiul IV – 1 Baby Nest (0-6 luni) oferit de pernegravide.ro;
 • Premiul V – 1 pachet articole pentru nou-născuți oferit de la Danina Line;
 • Premiul VI – 1 robot de bucătărie și 1 pachet de produse mama & bebe, oferite de Laboratoarele Fiterman;
 • Premiul VII – 1 Baby Shower pentru viitoarea mămică și 5 prietene, oferit de Little Texas.

Regulamentul tombolei A-Baby poate fi citit aici.

Participarea la cursul A-Baby este gratuită. Înscrierea se face online, în limita locurilor disponibile, prin completarea și trimiterea formularului de înscriere de aici. Cursul este dedicat exclusiv femeilor însărcinate și se va derula, începând cu ora 16:00, după următorul calendar: 11 octombrie – Suceava, 18 octombrie – Vaslui, 25 octombrie – Bacău, 1 noiembrie – Piatra Neamț, 7 noiembrie – Botoșani, 15 noiembrie – Iași.

Partenerii Caravanei A-Baby: Lifeline, Chicco, pernegravide.ro, Danina Line, Laboratoarele Fiterman, Little Texas.

Maternitatea Arcadia, Spital Prieten al Mamei și Copilului, este alături de viitoarele mămici de la prima ecografie și până în momentul nașterii, cu o echipă multidisciplinară de specialiști, aparatură performantă, săli de naștere moderne, grijă și respect pentru noua familie și pachete de servicii medicale atent gândite. Maternitatea Arcadia susține și promovează alăptarea, planul personal de naștere și ora magică și oferă servicii de spitalizare premium, în rezerve cu rooming-in (mama și copilul).