Articole medicale

08.10.2019

Dr. Alexandru Nițulescu, specialist în chirurgia spinală, oferă consultații și tratament de specialitate la Arcadia

Dr. Alexandru Nițulescu, specialist în Chirurgie spinală, cu peste 10 ani de experiență în marile centre medicale din Europa, oferă consultații și tratament de specialitate la Arcadia.

Durerile de spate apar frecvent în viața fiecăruia dintre noi și pot reprezenta un simptom comun al mai multor tipuri de afecțiuni. Diagnosticul de specialitate, pus în cadrul unui consult medical, pe baza diverselor tipuri de investigații, duce la elaborarea unui plan de tratament individualizat.

Chirurgia spinală are ca scop ameliorarea simptomelor dureroase, corecția unei diformități, ameliorarea stabilității coloanei sau îmbunătățirea prognosticului unei afecțiuni din această zonă. În funcție de patologie, se poate oferi un tratament conservator eficient (infiltrații radioghidate) sau chirurgical, pentru majoritatea patologiilor coloanei vertebrale.

După efectuarea mai multor stagii de formare de specializare în cadrul unor universități prestigioase din Marea Britanie, la Nottingham (2011) și Bristol (2012), Dr. Alexandru Nițulescu este specializat în diagnosticul și tratamentul patologiei coloanei vertebrale. De-a lungul celor peste 10 ani de experiență în domeniul chirurgiei spinale, a dezvoltat un interes special pentru tratamentul chirurgical al metastazelor vertebrale și al diformităților coloanei (cifoza și scolioza).

Printre afecțiunile care pot fi tratate în cadrul Centrului de Chirurgie Spinală Arcadia se numără:

  • hernia de disc lombară, toracală și cervicală;
  • fracturile vertebrale;
  • vertebroplastia percutanată și kyphoplastia;
  • spondilolistezisul;
  • stenoza de canal vertebral;
  • metastazele coloanei vertebrale;
  • diformitățile vertebrale – scolioza, cifoza.

Pentru patologia spinală, în Arcadia, pacienții au dispoziție tratamentele moderne, la standardele europene.
Pentru programări, aveți la dispoziție numărul de Call Center Arcadia 0232 920.

Powered by Froala Editor