Articole medicale

04.06.2015

E timpul pentru frumuseţe! - Reduceri la terapii avansate de întinerire şi lifting facial, pe toată durata verii

Odihnită, tonică, luminoasă și vizibil întinerită. Chipul tău povestește despre tine.
Fiecare zi e o nouă ocazie să redescoperi contururile ferme și liniile care te definesc. Să privești în oglindă un ten hidratat, grațios, strălucind de sănătate și vitalitate.
Frumusețea ta oprește timpul în loc atunci când specialiștii dermatologi combină cu pricepere tehnici complexe și terapii avansate, ce atenuează micile imperfecțiuni în doar câteva minute.
Centrul de Dermatologie și Estetică Medicală Arcadia a pregătit, pe perioada verii, o selecție a celor mai populare și apreciate tratamente de rejuvenare, corectare a ridurilor, lifting și remodelare facială.
Bucură-te până pe 31 august de oferte speciale la proceduri avansate.
Iată care sunt reducerile de care poți beneficia prin oferta „E timpul pentru frumusețe!":


* 15% reducere la tratamentele cu toxină botulinică (Botox)
Tratamentele cu Botox, administrate prin microinjecții la nivelul pielii, determină blocarea impulsurilor nervoase către mușchii responsabili de producerea ridurilor, ceea ce conduce la un efect de lifting și la stoparea procesului natural de formare sau adâncire a ridurilor. Pielea este destinsă, iar chipul capătă un aspect odihnit și întinerit.
Cel mai frecvent, tratamentul cu toxină botulinică este indicat pentru a corecta ridurile dintre sprâncene, de la colțul ochilor, frontale sau de la nivelul gâtului și pentru corecția transpirației excesive din zona axilară și palmoplantară.

* 15% reducere la tratamentele cu acid hialuronic
Acidul hialuronic este un constituent natural propriu pielii, cu rol în asigurarea suportului și consistenței acesteia. Cu trecerea timpului, nivelul acestuia se diminuează, sub acțiunea unor factori multipli: vârstă, sex, moștenire genetică, expunere la soare, diete, dezechilibre hormonale ș.a.
Injecțiile cu acid hialuronic sunt recomandate adulților de toate vârstele, atât pentru prevenție, cât și pentru corecția imperfecțiunilor cutanate, atenuarea ridurilor, obținerea unui efect de lifting facial, remodelarea buzelor, atenuarea cearcănelor ș.a.

* 15% reducere la tratamentele din gama Juvederm Vycross - Volift, Volbella și Voluma
Tratamentele Vycross (cu lidocaină) sunt cele mai noi și performante din gama Juvederm, remarcându-se prin persistență, implantare profundă și versatilitate.
Juvederm Volift este indicat în mod principal pentru corecția șanțurilor de la nas la gură, ridicarea colțurilor gurii, ridurile periorale.
Juvederm Volbella este destinat în special pentru corecția și mărirea buzelor, fiind singurul filler cu o persistență de până la 12 luni printr-un singur tratament, dovedită clinic.
Juvederm Voluma se utilizează în corecția volumului obrajilor și a șanțului lacrimal, precum și pentru alte zone faciale afectate de pierdere volumetrică.

* 15% la tratamentele PRP (Terapia „Dracula")
Terapia „Dracula" este o metodă de rejuvenare, corecție volumetrică și lifting bazată pe injectarea la nivelul dermului a unui ser autolog, obținut din sângele propriu, care poate fi îmbogățit cu vitamine și aminoacizi, bogat în plachete și factori de creștere. Astfel, este stimulată capacitatea de regenerare a pielii, tenul devenind mai ferm și strălucitor, ridurile - atenuate, iar elasticitatea, refăcută. Terapia se poate folosi cu succes și în cazul cicatricilor postacneice sau ca metodă de prevenție contra căderii părului.


Tratamentele promoționale necesită o consultație dermatologică prealabilă. Programarea la serviciile medicale cu discount din cadrul programului  „E timpul pentru frumusețe!" se  face în ordinea solicitărilor, în limita locurilor disponibile, prin intermediul serviciului Call Center Arcadia, 0232 920. Serviciile medicale cu discount nu se cumulează cu alte oferte promoționale. Campania „E timpul pentru frumusețe!" se desfășoară până la data de 31 august 2015.

Oferta speciala pentru servicii de dermatologie pe perioada verii