Articole medicale

26.07.2023

Juvederm HArmonyCa: filler dermic hibrid pentru rejuvenare facială, în oferta specială Arcadia Medical Beauty

Dr. Tiberiu George Hrisca

Medic specialist Chirurgie plastică, Microchirurgie reconstructivă și Estetică

Juvederm HArmonyCa: filler dermic hibrid pentru rejuvenare facială, în oferta specială Arcadia Medical Beauty
Juvederm HArmonyCa: filler dermic hibrid pentru rejuvenare facială, în oferta specială Arcadia Medical Beauty
Juvederm HArmonyCa: filler dermic hibrid pentru rejuvenare facială, în oferta specială Arcadia Medical Beauty

În lumea fillerelor și a procedurilor estetice injectabile, HArmonyCa este una dintre inovațiile de vârf, datorită efectului său hibrid de volumizare și stimulare a colagenului propriu. În perioada octombrie – decembrie 2023, procedura de injectare cu fillerul dermic HArmonyCa este disponibilă la un preț special, cu 20% cadou.
Armonia facială este un deziderat pentru fiecare dintre noi, bărbați sau femei, indiferent de vârstă. Aspectul exterior influențează atât starea proprie de bine, cât și modul în care ne lăsăm percepuți de către cei din jurul nostru.
Schimbările fiziologice sunt parte din procesul nostru de maturizare și transformare. Este deja cunoscut faptul că, mai ales la nivelul feței, trecerea timpului își spune cuvântul în ceea ce privește fermitatea și textura pielii, ba chiar și a structurii faciale ca ansamblu.
În acest context, fillerul dermic HArmonyCa este un aliat de încredere, căci funcționează pe baza a două substanțe complementare, care ajută la reconturarea și rejuvenarea facială:

  • Acidul hialuronic (HA): oferă un efect de lifting și volumizare imediat, fiind cea mai cunoscută opțiune de reconturare facială minim invazivă;
  • Hidroxiapatita de calciu (CaHa): încurajează producția de noi fibre de colagen la nivelul zonei injectate, pentru rezultate naturale, care rezistă mai mult.

Juvederm HArmonyCa: o experiență confortabilă, cu rezultate excepționale

Combinația inovativă dintre acidul hialuronic și hidroxiapatita de calciu oferă un efect de lifting treptat și de lungă durată, care se traduce într-un aspect general natural, mai tânăr al tenului.
Mecanismul de acțiune a fillerului dermic HArmonyCa include atât un efect imediat – de hidratare, volumizare și redensificare, cât și un efect care se construiește în timp – de lifting natural, obținut prin producția de colagen endogen. În plus, „ingredientele” acestui filler sunt biocompatibile, motiv pentru care sunt tolerate foarte bine chiar și de pacienții sensibili.
Alte beneficii? HArmonyCa include în componența sa și lidocaină, un anestezic local utilizat frecvent în cadrul procedurilor de înfrumusețare. Imediat cum fillerul este depozitat la nivelul dermului, efectul anestezic își va face simțită prezența și îți va asigura un confort sporit în timpul procedurii.

Când este recomandat să utilizezi HArmonyCa

Ca indicație generală, injectarea cu HArmonyCa este recomandată persoanelor care doresc o întinerire naturală a pielii și o reconturare subtilă a structurii faciale. Pentru că efectul pe care îl oferă este de lungă durată, de până la 4 ani pentru rezultatele generate de hidroxiapatita de calciu, HArmonyCa a devenit rapid una dintre opțiunile preferate ale pacientelor și pacienților din întreaga lume.
Fillerul hibrid HArmonyCa se injectează în stratul dermic profund, ceea ce îl face viabil pentru zona dintre ureche și mandibulă. Acesta nu poate injectat în zona periorală, în buze și în jurul ochilor.

Printre cele mai frecvente utilizări ale acestui filler regăsim:

  • Umplerea nasurilor nazolabiale;
  • Estomparea ridurilor marionette (linii care circumscriu lateral bărbia) sau ridurile acordeon (pliuri laterale ce apar atunci când zâmbești);
  • Redefinirea liniei mandibulare și lifting general al zonei;
  • Reconturarea pomeților.

Tratamentul cu HArmoniCa este utilizat pentru corectarea sub-dermică a liniilor fine și a ridurilor de la nivelul feței, precum și pentru obținerea unui aspect general vizibil întinerit.

Diferența dintre HArmonyCa și alte fillere dermice sau proceduri injectabile

Atât acidul hialuronic, cât și hidroxiapatita de calciu sunt utilizate de mai bine de un deceniu în domeniul esteticii medicale, iar rezultatele favorabile ale acestora sunt de necontestat.
Inovația în cazul HArmonyCa este tocmai combinarea acestor două ingrediente active, care oferă un rezultat mai potențat, vizibil imediat. Fiecare seringă conține 1,5 ml hidroxiapatită de calciu, 1 ml acid hialuronic și 0,3% lidocaină. Astfel, obții un rezultat imediat care, în timp, este amplificat și mai mult de producția nouă de colagen.

Dacă îți dorești să aduci un plus de hidratare și volum tenului tău și îți dorești să afli dacă HArmonyCa este o opțiune viabilă pentru tine, primul pas este consultația de specialitate la medicul chirurg estetician sau medicul dermatolog. Împreună, puteți crea un plan de tratament personalizat, care să corespundă nevoilor tenului și pielii tale și să îți ofere rezultatele pe care ți le dorești.

În perioada octombrie – decembrie 2023, procedura de injectare cu fillerul dermic HArmonyCa este disponibilă la un preț special, cu 20% cadou. Pentru programarea unei consultații, pacienții au la dispoziție numărul de telefon 0758 100 700 – Call Center Arcadia Medical Beauty.