Articole medicale

21.02.2023

Morpheus8 - cea mai nouă tehnologie de radiofrecvență & microneedling din lume

Morpheus8 - cea mai nouă tehnologie de  radiofrecvență & microneedling din lume

La Arcadia Medical Beauty pacienții pot beneficia de tratamente estetice revoluționare asistate de prima tehnologie inteligentă din lume de anti-aging, Morpheus8.
De când a primit aprobarea FDA în 2018, Morpheus8 a devenit unul dintre cele mai renumite tratamente de rejuvenare a pielii. Pentru îndeplinirea obiectivului său principal, Morpheus combină două tehnici, microneedling și radiofrecvență fracționată (RF).

Ce reprezintă Morpheus8?

Morpheus8 este un nou dispozitiv de remodelare subdermică adipoasă (SARD) care remodelează și conturează fracționat fața și corpul. Morpheus8 este folosit în tratamentele dermatologice eficiente, sigure și non-chirurgicale care urmăresc îmbunătățirea laxității pielii corpului. Acționează la nivelul dermului profund, cu adâncime de penetrare programabilă și stimulează producția de colagen și elastină. Scopul procedurii cu Morpheus8, indiferent de vârsta pacientului, este acela de a transforma tenul cu imperfecțiuni, într-unul tonifiat și regenerat în profunzime.
Morpheus8 este primul și singurul dispozitiv din lume care modelează și reduce grăsimea subdermică. Este destinat atât tratamentelor pentru față, cât și pentru corp: linii fine, riduri, pete pigmentare, cicatrici provocate de acnee, vergeturi și celulită. De asemenea, laxitatea abdominală după naștere este o altă zonă pe care Morpheus8 o poate îmbunătăți; poate fi asociat cu procedura Mommy Make-Over fără intervenție chirurgicală.
Dispozitivul este compus din 24 de microace prin care se livrează energie de tip radiofrecvență. Energia utilizată pătrunde în stratul profund al pielii și declanșează un proces natural de vindecare.

Morpheus8 vs. Microneedling

Morpheus8 combină două tratamente dovedite clinicmicroneedling și tratamentul minim-invaziv cu radiofrecvență fracționată – cu rolul de a declanșa producția de colagen, de a compacta fibrele și de a remodela țesutul adipos. În timp ce microneedlingul clasic vizează acționarea dermică la o adâncime de 1,5 - 2 milimetri, Morpheus8 se poate adapta nevoilor fiecărui pacient, iar adâncimea poate fi ajustată de la 0,5 mm, până la 8 mm. Această calitate permite conturarea grăsimilor la adâncimi mai profunde, în timp ce acțiunea la nivelul adâncimii superficiale vizează întinerirea pielii.

Într-o singură ședință de tratament, Morpheus8 poate trata imperfecțiuni specifice feței și gâtului, de la țesutul delicat din jurul ochilor, până la pielea mai groasă din jurul gâtului și a maxilarului. Tratamentul are drept rezultat o piele întinsă și luminoasă.

Beneficiile tratamentului Morpheus8

Stimulează producția de colagen și elastină: după vârsta de 20 de ani, stratul dermic produce cu 1% mai puțin colagen în fiecare an. Morpheus induce producția de colagen și contribuie la rezultatul unei piele mai ferme;
Diminuează liniile fine și ridurile: Morpheus8 îmbunătățește zonele îmbătrânite de pe frunte și din jurul ochilor, buzelor. În urma procedurii, pielea va deveni mai luminoasă, cu mai puține linii și riduri;
Lifting facial și corporal: asemănător cu un lifting facial, Morpheus8 poate reduce pielea lăsată din jurul gâtului, bărbiei și gușii. De asemenea, contribuie și la eliminarea excesului de grăsime de pe brațe, linia sutienului și alte zone ale corpului;
Minimizează cicatricile post-acneice: Morpheus8 poate fi un tratament extrem de eficient pentru acnee. Tratamentul reduce hiperactivitatea glandelor sebacee și previne excesul de sebum care provoacă acneea. De asemenea, reduce cicatricile post-acneice cu până la 50% și netezește textura generală a pielii;
Estompează vergeturile: vergeturile afectează atât femeile, cât și bărbații și se pot forma pe abdomen, fese, sâni și coapse. Morpheus8 elimină vergeturile prin ruperea țesutului cicatricial și a țesutului conjunctiv fibros. Prin acest proces se îmbunătățește fermitatea și elasticitatea pielii.

Cele mai frecvente tratamente realizate cu Morpheus8 

  • Tratament riduri perioculare
  • Tratament laxitate gușă
  • Tratament facial complet
  • Tratament cicatrici
  • Tratament vergeturi
  • Tratament celulită
  • Tratament laxitate abdominală

Efectele secundare ale tratamentului cu Morpheus8

Acele foarte subțiri ale dispozitivului pătrund în piele și conturează straturile subdermice, proces care poate declanșa dureri ușoare. Cei mai mulți dintre pacienți au declarat faptul că în timpul tratamentului se resimte o ușoară căldură, cu o senzație moderată de tragere.
Nu este nevoie de timp pentru recuperare după tratamentul cu Morpheus8. Imediat după procedură este posibil să apară un aspect de roșeață și o senzație moderată de arsură. Pielea s-ar putea simți mai caldă sau mai strânsă decât de obicei.
Pentru a ajuta procesul de vindecare, trebuie evitate exercițiile sau activitățile fizice intense timp de 24 de ore post-tratament. Totodată, trebuie prevenită aplicarea machiajului până la 48 de ore după procedură și trebuie aplicată protecție solare în eventualitatea contactului direct cu raze UV.
Procedurile cu Morpheus8 sunt contraindicate în alăptare, sarcină, eczeme, psoriazis, keratoză, hemofilie, epilepsie, vitiligo, lupus eritematos sistemic sau cutanat, porfiria, cancer (inclusiv cel subcutanat) și alte boli de colagen sau vasculare.
Procedurile dermatologice cu Morpheus8 se realizează în condiții de siguranță în Rețeaua Medicală Arcadia.

Descoperă ofertele Arcadia Medical Beauty pentru sănătatea și frumusețea ta aici.

Pentru programare, aveți la dispoziție numărul 0232 920, Call Center Arcadia.