Articole medicale

17.04.2020

Peste 120 de bebeluși au venit pe lume în siguranță, la Arcadia, în această perioadă

Momentul în care o mamă își îmbrățișează pentru prima oară bebelușul este unul special și mult așteptat, marcat de anticiparea bucuriei a de fi împreună.

La Maternitatea Arcadia, nimic nu umbrește acest moment. Măsurile implementate în toată această perioadă, precum și echipa medicală pregătită să gestioneze orice situație, au creat în Arcadia locul în care mămicile s-au simțit în siguranță și au ales să nască.

Mădălina, mămică Arcadia: „Mulțumesc, Arcadia, pentru un copil de nota 10. Profesionalismul, organizarea și personalul implicat au făcut ca evenimentul nașterii unui copil în aceste momente să fie unul plăcut și încărcat de emoții pozitive și fericire. Mii de mulțumiri merg către Dna Dr. Vasilache Cristina pentru profesionalismul și dedicarea oferită, fără de care nu aș fi reușit să ajung aici.”
Melania, mămică Arcadia: „Eram foarte stresată de tot ce se întâmplă și nu mai credeam că mă voi putea bucura așa cum îmi doream de nașterea copilului nostru. M-am simțit în siguranță și mă bucur că am putut alege Arcadia.”

Spitalele, Maternitatea și Centrele Medicale Arcadia funcționează cu program extins, pentru a fi aproape de toți pacienții care au nevoie de servicii medicale. Se implementează în mod constant măsuri de protecție, astfel încât atât pacienții, cât și echipa medicală să fie în siguranță.

În siguranță: de la prima ecografie, la prima îmbrățișare
 

De la momentul înființării ei, acum aproape 10 ani, Maternitatea Arcadia este locul unde visele au prins contur în siguranță.
Peste 5 500 de părinți și-au îmbrățișat pentru prima oară copiii aici. Medici și familii, cu toții au primit cu emoție și bucurie fiecare nou-născut și au trăit la aceeași intensitate fiecare început de viață și de poveste. Echipă medicală complexă, spitalizare premium și îngrijire personalizată, proceduri foarte stricte de supraveghere, prevenire și control al infecțiilor asociate asistenței medicale, plan de naștere, ora magică, toate pentru ca fiecare nouă familie să fie în siguranță.

Peste 120 de bebeluși s-au născut în această perioadă, în siguranță, la Arcadia. Gata să scrie noi povești, împreună cu familia lor, și să aducă lumină și bine în lume.

www.arcadiamami.ro

Powered by Froala Editor