Articole medicale

06.02.2020

Prof. Dr. Wilhelm Friedl, chirurg ortoped de renume internațional, revine la Arcadia

Prof. Dr. Wilhelm Friedl, chirurg ortoped de renume internațional, revine la Arcadia, sâmbătă, 29 februarie 2020, pentru o nouă sesiune de consultații și intervenții în specialitatea Ortopedie-Traumatologie. 

Cu vastă activitate științifică și clinică, prof. univ. dr. Wilhelm Friedl este specializat în Chirurgie generală, Ortopedie și Traumatologie, Chirurgia mâinii, Sonografie osteoarticulară, a contribuit la dezvoltarea de metode și de implanturi folosite în multe domenii ale chiurgiei musculoscheletale. Deține multe patente în domeniul tijelor blocate anatomice, angular stabile și al unui sistem de plăci cu stabilitate angulară multidirecţională. Experiența clinică acoperă majoritatea traumatismelor, situațiilor posttraumatice, situațiilor ortopedice degenerative, infecțiilor și tumorilor aparatului musculoscheletal, incluzând chirurgia coloanei vertebrale și a pelvisului și cuprinde atât intervenții artroscopice, cât și cu focar deschis, atât reconstrucții și osteosinteze, cât și protezarea tuturor articulațiilor.

În cadrul colaborării cu Arcadia, expertiza și experiența de peste 40 de ani în chirurgia scheletală și articulară a domnului profesor Friedl, este fructificată în următoarele domenii:

  • proteze șold, genunchi, umăr, cot, gleznă, cap radius;
  • osteosinteza fracturilor planificabile și deformărilor posttraumatice și congenitale;
  • fracturi osteoporotice (în special ale coloanei vertebrale, prin kyphoplastie și vertebroplastie);
  • chirurgia artroscopică și cu focar deschis a articulațiilor mari și mici;
  • chirurgia mâinii;
  • chirurgia piciorului.

Periodic, dr. Friedl revine la Arcadia pentru a oferi consultații și a realiza intervenții chirurgicale alături de echipa medicală Arcadia. Mai multe detalii despre programul profesorului doctor Wilhelm Friedl la Arcadia pot fi obținute apelând serviciul Arcadia Call Center - 0232 920.

Powered by Froala Editor