Articole medicale

29.01.2019

Serviciile medicale de nefrologie pediatrică Arcadia – recunoscute și recomandate de copii și de părinți

Când copilul tău suferă de o afecțiune, îți dorești să găsești cea mai bună soluție, cea mai bună echipă, cel mai bun medic, cel mai bun spital. Când le găsești pe toate în același loc, ești fericit și misiunea ta devine mult mai ușoară.

Certificarea valorii este poate cu atât mai importantă atunci când vine de la pacienți. Kidney Kids Association, o organizație înființată pentru a satisface nevoile copiilor și familiilor copiilor care suferă de afecțiuni renale, recunoaște serviciile medicale oferite în cadrul Centrului de Pediatrie Arcadia în specialitatea nefrologie. Este modul în care părinții copiilor care suferă de afecțiuni cronice la nivelul rinichilor apreciază serviciile medicale oferite cu dedicare și atenție pentru fiecare caz în parte.

La Arcadia, în această specialitate au fost consultați și tratați peste 850 de copii, care au beneficiat de peste 1500 de servicii medicale diverse, din sfera nefrologiei pediatrice. Cel mai mic pacient avea doar 48 de ore de la naștere. 

În Centrul de Pediatrie Arcadia, echipa medicală acordă maximă atenție studiului și tratării afecțiunilor copiilor. Structura integrată (Policlinică, Spital, Centre de Imagistică) și echipa multidisciplinară asigură un tratament complex al afecțiunilor copiilor, care necesită îngrijiri diferite de cele acordate adulților.

Powered by Froala Editor