Articole medicale

11.07.2012

Viitoarele mame s-au bucurat că Arcadia are „Grijă pentru doi!”

La finalul săptămânii trecute, peste 70 de viitoare mame au vizitat standul Arcadia și unitățile medicale Arcadia din complexul Palas pentru a se bucura de serviciile oferite gratuit în cadrul acțiunii promoționale „Grijă pentru doi!".

 

Grija pentru doi Culoarea roz și superba emblemă sub formă de inimă    făcută din două cifre „2", care au personalizat standul Arcadia și celelalte materiale folosite în cadrul acțiunii
„Grijă pentru doi!”, s-au dovedit inspirate și în perfect acord cu atmosfera creată între participanții la acțiune și membrii echipei Arcadia: emoții, bună dispoziție, o energie pozitivă extraordinară, deschidere și amabilitate dovedite de ambele părți.

Albumul pentru doi", cardiotocografiile și măsurătorile de tensiune și puls, și mai ales pozele făcute viitorilor bebeluși le-au încântat pe tinerele mame și, atunci când a fost cazul, și pe însoțitorii lor.

În plus, vizitatorii standului au discutat cu echipa Arcadia pentru a afla detalii despre serviciile și despre pachetele de naștere ale celei mai moderne maternități din Moldova.

Întâlnirea dintre paciente și medicii obstetricieni a fost ocazia perfectă pentru a realiza o memorabilă fotografie a bebelușului (numai câțiva dintre copilași refuzând să-și arate fața în timpul ecografiei...), dar și pentru a discuta aspectele particulare ale sarcinii sau pentru a răspunde la întrebările viitorilor părinți.

Pe scurt, acțiunea din weekend a arătat încă o dată că grija specială pentru mamă și copil este prioritatea absolută a tuturor celor care dau viață Maternității Arcadia, locul celui mai sigur și sănătos început.

Acțiunea „Grijă pentru doi!” a fost organizată de rețeaua medicală Arcadia cu ocazia împlinirii a 2 ani de activitate.