Articole medicale

17.05.2023

Empower RF: platformă inovativă de rejuvenare vaginală

Empower RF: platformă inovativă de rejuvenare vaginală

Călătoria spre sănătate a unei femei este foarte variată de-a lungul vieții, deoarece parcurge o multitudine de schimbări. Majoritatea sunt declanșate de o serie de transformări fiziologice precum pubertatea, menopauza sau perioada postnatală. Dacă dorești să recuperezi fermitatea dinainte de naștere sau să ameliorezi efectele îmbătrânirii, poți accesa tratamentele Empower RF la Arcadia Medical Beauty.

Empower RF vine în sprijinul femeilor care se confruntă cu incontinență urinară de efort, laxitate vaginală, sindrom de prolaps și durere în timpul contactului sexual.

Empower RF este o platformă inovativă de rejuvenare vaginală, care contribuie la tratarea problemelor de ordin funcțional, dar și estetic ale zonei intime. Prin intermediul aplicatoarelor disponibile și a tehnologiei sinergice, aceasta oferă unele dintre cele mai inovative tratamente de ginecologie estetică, cu rezultate pe termen lung.

Avantajele tratamentului Empower RF           

 • Ameliorează vezica urinară hiperactivă;
 • Îmbunătățește lubrifierea vaginală;
 • Atenuează durerea din timpul actului sexual;
 • Tonifiază mușchii vaginali și abdominali;
 • Echilibrează PH-ul vaginal;
 • Îmbunătățește aspectul labial;
 • Îmbunătățește circulația zonei genitale;
 • Reduce lichenul scleros postmenopauză, infecțiile urinare cronice sau infecțiile vaginale.

Avantajele tehnice ale platformei Empower RF

 • Utilizează energiile complementare;
 • Stimulează electric muscular intravaginal (EMS);
 • Folosește radiofrecvența bipolară (RF) pentru încălzire volumetrică profundă;
 • Aplică microneedling-ul fracționat;
 • Are acțiune de electrocoagulare.

Empower RF folosește radiofrecvența fracționată pentru a încălzi țesutul conjunctiv din zona vaginală. Scopul procesului este acela de a stimula formarea de colagen și elastină la nivel celular. Acest aspect contribuie la realizarea unui țesut mai elastic și mai suplu; aduce un beneficiu important vezicii urinare prin întărirea mușchilor pelvieni. Procedurile oferite de Empower RF sporesc stima de sine, sunt noninvazive și nu atrag perioadă de recuperare. Tratamentele sunt blânde și nedureroase.

Aplicatoare Empower RF necesare în procedurile de rejuvenare vaginală

Un important avantaj al platformei Empower RF este că se pot atașa aplicatoarele Morpheus8V și vTone. Datorită acestora, tratamentele se pot realiza personalizat, adaptate particularităților oricărei paciente.

vTone, dispozitiv de rejuvenare vaginală cu stimulare electrică

Oferă mușchilor podelei pelviene stimulare electrică intravaginală și reabilitare neuromusculară. Dispozitivul se folosește intravaginal și nu produce durere. vTone emite impulsuri blânde care se propagă în pereții vaginali. Tehnologia tratează eficient atrofia vaginală, precum și alte disfuncții ale planșeului pelvian.

Frecvența ședințelor de tratament cu vTone: necesită un număr de până la 6 ședințe, repetate la 1 – 3 săptămâni, în funcție de cazul clinic al fiecărui pacient. Timpul mai lung al unei ședințe poate reduce numărul total al acestora, însă depinde de toleranța pacientului și de răspunsul la procedură al țesuturilor. Tratamentul se încheie atunci când rezultatele sunt satisfăcătoare pentru pacient și reflectă indicațiile medicului.

Morpheus8V, dispozitiv de rejuvenare vaginală cu radiofrecvență fracționată

Eficientizează zona intimă printr-o gamă largă de soluții estetice, chiar și în cazuri clinice mai complexe. Acest dispozitiv este dovedit clinic și are o matrice formată din 24 de micro-ace subțiri, acoperite cu aur, care acționează la o adâncime de 1 până la 3 mm. Morpheus8V asigură remodelarea submucoasei intravaginale și are triplă acțiune de electrocoagulare. Rezultatul final are un efect similar cu cel obținut în urma unei intervenții chirurgicale, deși procedura este noninvazivă.

De altfel, aceeași tehnologie este inclusă în tratamentele Morpheus8, care oferă rezultate eficiente și de lungă durată la nivel facial și corporal.

Frecvența ședințelor de tratament cu Morpheus8V: numărul de ședințe depinde de complexitatea cazului clinic și de toleranța pacientului. Acestea se repetă la 3 – 6 săptămâni. Se recomandă programarea unei consultații de monitorizare a evoluției tratamentului la 2 – 3 zile după fiecare sesiune. Tratamentul se încheie atunci când rezultatele sunt optime pentru pacient și conform indicațiilor medicului.

Cum decurge tratamentul de rejuvenare vaginală cu Empower RF?

Tratamentul cu tehnologia Empower RF este realizat de un medic specialist de Obstetrică-ginecologie, cu experiență în rejuvenare vaginală. Înainte de începerea procedurii, se va realiza o examinare ginecologică și o analiză a istoricului medical. Ulterior, se vor stabili obiectivele planului de tratament și se vor prezenta primii pași pe care va trebui să-i urmezi.

În cadrul unei ședințe, se va folosi unul dintre cele două aplicatoare, în funcție de particularitatea cazului clinic. Dispozitivul se va aplica intravaginal timp de aproximativ 15 minute. Următorul pas constă în folosirea externă a dispozitivului, pe linia labiilor, a clitorisului, uretrei și perineului, pentru alte aproximativ 15 minute. Procedura nu necesită o pregătire anterioară specifică, iar tu te vei putea întoarce imediat la activitățile de rutină.

La Arcadia, ai acces la tratamente de rejuvenare vaginală realizate într-un cadru intim, optim și sigur. Pentru programare, ai la dispoziție numărul 0758.100.700, Call Center Arcadia Medical Beauty.

https://www.youtube.com/watch?v=9aToIHf-xj8