Articole medicale

20.03.2023

EvolveX, tehnologie de remodelare corporală unică în Regiunea Moldovei

EvolveX, tehnologie de remodelare corporală unică în Regiunea Moldovei

EvolveX este o tehnologie nonchirurgicală care oferă rezultate spectaculoase de remodelare corporală prin 3 tipuri de tratamente estetice: Evolve Tite, Evolve Tone și Evolve Transform.
EvolveX este un sistem de transformare generală a corpului și oferă soluții estetice pentru îmbunătățirea imperfecțiunilor pielii. Folosește mai multe aplicatoare pentru a efectua diferite proceduri care vizează fermitatea pielii, eliminarea excesului de grăsime și tonifierea mușchilor. În tratamentele estetice, tehnologia EvolveX poate fi asociată cu Morpheus8 pentru a se ajunge la rezultate complete și spectaculoase.

Beneficiile EvolveX

Versatilitatea este unul dintre principalele beneficii ale EvolveX. Datorită aplicatoarelor sale, poate realiza proceduri diversificate și reușește să îndeplinească mai multe nevoi ale pielii, în funcție de particularitatea fiecărui pacient.
Tratamentul de remodelare corporală este potrivit pentru zonele cu exces de grăsime, celulită sau piele lăsată. Cele mai comune zone tratate cu EvolveX sunt: coapse, fese, abdomen, flancuri, șolduri, linia sutienului și brațe.
Rezultatele sale impresionante sunt datorate tratamentelor complexe pe care le poate îndeplini:

  • Oferă tonifiere și reduce grăsimile în același timp și pe aceeași zonă de tratament
  • Tonifiază abdomenul, brațele și pielea;
  • Are acțiune de lifting și modelează fesele;
  • Reduce grăsimea și celulita;

Pentru a se îndeplini beneficiile enunțate mai sus, se recomandă în medie, șase ședințe cu EvolveX.

Tipuri de aplicatori EvolveX

Conceptul EvolveX înglobează 3 tehnici de conturare a siluetei:

  1. Stimularea electrică a mușchilor (EMS);
  2. Livrarea de energie cu radiofrecvență bipolară (RF);
  3. Aplicarea tehnologiei vacuum.

Evolve Tite – remodelarea pielii prin radiofrecvență bipolară

Evolve Tite folosește tehnologia cu radiofrecvență bipolară (RF) pentru a încălzi ușor straturile subdermice. Scopul procedurii este de a stimula aportul dermic de colagen și elastină. Cele două substanțe active stau la baza efectului de fermitate, suplețe și netezire a pielii. Intensitatea căldurii furnizate este moderată și se poate asocia cu cea resimțită în timpul unui masaj cu pietre fierbinți.

Evolve Tone – activitate controlată a mușchilor prin electrostimulare

Tehnologia aceasta livrează energie electromagnetică (EMS) pentru a genera contracții musculare involuntare. Senzația este foarte  asemănătoare cu cea simțită după un antrenament la sală. Însă, viteza este mai intensă și mai rapidă. Tonifierea mușchilor este rezultatul procedurii, asociată cu 5000 de abdomene realizate în 20 de minute.

Evolve Transform – transformarea țesutului corpului și a mușchilor

Evolve Transform înglobează într-o singură sesiune ambele tipuri de tratament: Tite și Tone. Este un tratament complex, nonchirurgical și noninvaziv care definește și întărește mușchii. În același timp, contribuie la îmbunătățirea aspectului pielii și la remodelarea celulitei.
Cele 6 aplicatoare poziționate pe corp în zonele vizate emit energie cu radiofrecvență pentru a încălzi în profunzime țesuturile și stimulează electric și controlat mușchii, în scopul de a declanșa contracțiile involuntare. Prin cele două funcții se va reduce celulita și se vor îmbunătăți tonusul și forma mușchilor. Timp de câteva ore post-tratament, zona tratată poate avea un aspect roșiatic, cu senzație de febră musculară.

Procedurile cu EvolveX de conturare a siluetei sunt noninvazive, nonchirugicale și fără timp de recuperare. Te poți întoarce la rutina zilnică imediat după sesiune. Nu vei simți durere, se va desfășura rapid, în aproximativ 30 – 60 de minute, în funcție de necesitățile tale.

Când se recomandă EvolveX?

Acest tratament inovator de conturare a corpului se adresează în general persoanelor cu depozite localizate de grăsime. Cu toate acestea, EvolveX nu substituie procedura de liposucție sau procesul de pierdere în greutate.
Nu este recomandat dacă indicele de masă corporală (IMC) este mai mare de 30, dacă pacientul are inserate stimulator cardiac sau alte dispozitive cu impulsuri electrice sau dacă deține alte implanturi metalice în zona de tratament. Pacienții care au atins sau se află aproape de greutatea lor normală sunt cei mai buni candidați pentru procedurile EvolveX.

O consultație inițială cu unul dintre specialiștii Arcadia Medical Beauty este varianta cea mai potrivită pentru a afla dacă tratamentelor EvolveX ți se potrivește.

Descoperă ofertele Arcadia Medical Beauty pentru sănătatea și frumusețea ta aici.

Pentru programare, ai la dispoziție numărul 0758.100.700, Call Center Arcadia Medical Beauty.