REȚEA MEDICALĂ

Arcadia Cicoarei

Arcadia Cicoarei

Prezentare

Spitalul Multidisciplinar Arcadia este deschis permanent, fiind asigurate linii de gardă pentru ATI adulți și copii, Obstetrică-Ginecologie, Neonatologie.

Informații despre internarea în Spitalul Arcadia, tarife și programări: Biroul de Consiliere Pacienți – 0232 920

Spitalul Multidisciplinar Arcadia înseamnă servicii medicale complexe de diagnostic şi tratament, la cele mai înalte standarde, în peste 20 de specialități chirurgicale: chirurgie pediatrică, ortopedie pediatrică, ortopedie-traumatologie, chirurgie generală, chirurgie toracică, bariatrică, ginecologică, ORL, oftalmologică, endocrinologică, neurochirurgie etc.

În Spitalul Arcadia, pacienții au la dispoziție și proceduri de cardiologie intervențională și radiologie intervențională, pentru diagnosticul și tratamentul afecțiunile sistemului circulator și cardiovascular. Blocul Operator conține săli dedicate intervențiilor de chirurgie, dotate la cele mai înalte standarde, cu echipamente de ultimă generație care asigură precizia fiecărui gest chirurgical, sisteme de flux de aer laminar, care protejează spaţiul de lucru al chirurgilor şi zona mesei de operaţie, asigurând în jurul lor un mediu aseptic, lămpi de operaţie, cu tehnologie led şi lumină rece, pandante mobile, mese electrice de operaţie, echipamente complet digitale, dedicate intervențiilor chirurgicale prin metoda clasică sau laparoscopică.

Departamentul Anestezie - Terapie Intensivă (ATI) este dotat cu aparatură concepută după principiile tehnologiei de înaltă clasă, pentru a garanta pacienţilor un act medical sigur şi eficient:

  • ventilatoare performante pentru asistenţă respiratorie (cu aplicaţii pentru adulţi şi pentru copii);
  • sisteme complexe de monitorizare multiparametrică a pacienţilor;
  • echipamente de administrare automată a medicaţiei.

Powered by Froala Editor