REȚEA MEDICALĂ

Arcadia Cicoarei

Arcadia Cicoarei

Spitalizare

Mediu sigur, condiții premium, meniu complet, produse și accesorii de îngrijire personală, rezerve standard și VIP

Spitalul Arcadia oferă condiţii de spitalizare premium atât pentru internarea de zi, cât și pentru cea continuă. Rezervele au dotări şi facilităţi moderne, includ serviciul de Nurse Call şi toate elementele necesare unei şederi cât mai sigure şi confortabile pentru pacient. Rezervele sunt dotate cu prize de gaze medicale și sisteme de monitorizare permanentă a funcțiilor vitale, care facilitează acordarea unor îngrijiri medicale de maximă eficiență și performanță.

Atmosfera plăcută, atitudinea deschisă şi caldă a personalului medical şi administrativ, armonia şi eleganţa ambientului sunt menite să ofere pacienţilor internaţi liniştea şi relaxarea necesare, făcând perioada de spitalizare mai uşoară.

Meniul complet pentru o zi de spitalizare include 3 mese și este alcătuit în funcţie de preferinţele pacientului şi de recomandările medicului curant. Hrana pacienților este preparată în bucătăria proprie a spitalului, în cele mai bune condiții, cu un control complet și riguros asupra calității hranei și respectării tuturor standardelor nutriționale, medicale și de igienă ale alimentației pacienților, precum și asupra modului de preparare, gramajelor și ingredientelor folosite pentru meniuri. Mesele pacienților sunt furnizate în recipiente sigilate de unică folosință.

Produsele și accesoriile de îngrijire și igienă personală pentru pacient includ, după caz:

  • lenjerie pentru pacient (halat de baie, papuci de interior, pijama);
  • produse de igienă corporală: săpun lichid / șampon, prosoape, produse speciale pentru lăuze, nou-născuți și bebeluși ș.a.;
  • accesorii diverse: șervețele de unică folosință, uscate și umede, șervețele pentru bebeluși și, la cerere, jocuri și jucării pentru copiii spitalizați în Centrul de Pediatrie (în funcție de vârsta acestora) ș.a.

Produsele sunt destinate pentru folosire exclusiv pe durata spitalizării.

Rezervele Arcadia, amenajate la nivel de cinci stele, au o capacitate de cazare pentru una sau două persoane şi oferă, la cerere, facilităţi pentru însoţitor. Paturile medicale Völker din dotarea rezervelor Arcadia sunt controlate prin telecomandă şi au multiple funcţiuni şi utilităţi, fapt care contribuie la confortul deplin al pacientului și recuperarea sa rapidă.

Fiecare rezervă are mobilier modern, televizor LCD, toaletă proprie, sistem integrat wireless, telecomandă multifuncțională pentru reglarea complexă a ambientului din încăpere, decorațiuni personalizate în funcție de destinația încăperii.

Rezervele din cadrul Centrului de Pediatrie sunt individuale şi au, la rândul lor, facilităţi pentru însoţitor. Mobilierul destinat copiilor este adaptat vârstei, fiind disponibile, după caz, pătuțuri pentru bebeluși, dulăpioare și mese de înfășat ș.a..

Toate rezervele Arcadia pot fi adaptate pentru persoanele cu dizabilități.

Însoțitorii pacienților spitalizați beneficiază la rândul lor de produse și accesorii de îngrijire și igienă personală, precum și de servicii complete de alimentație, toate acestea fiind incluse în tariful de cazare pentru însoțitori.