Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Info Pacient

Alimentaţia pacienţilor internaţi

Alimentaţia pacienţilor internaţi şi, după caz, a însoţitorilor, este asigurată de către Spitalul Arcadia, fiind adaptată necesităţilor medicale ale acestora şi preferinţelor personale.

Meniul fiecărui pacient se stabileşte de către asistenta-şefă, în conformitate cu indicaţiile medicului curant şi în funcţie de preferinţele pacientului. 

  • Meniul este variat şi complex, asigurat de bucătăria proprie a spitalului. Hrana este pregătită în cele mai bune condiții, cu un control complet și riguros asupra calității acesteia și respectării tuturor standardelor nutriționale, medicale și de igienă ale alimentației pacienților, precum și asupra modului de preparare, gramajelor și ingredientelor folosite pentru meniuri.
  • Meniurile pregătite pentru pacienţi sunt întocmite în colaborare cu un medic nutriţionist, care stabileşte şi verifică respectarea standardelor nutriţionale, medicale şi de igienă ale alimentaţiei pacienţilor, precum şi modul de preparare, gramajele şi ingredientele folosite pentru meniuri.
  • Pacienţii Spitalului Arcadia (şi, atunci când este cazul, însoţitorii acestora) au posibilitatea să aleagă felurile de mâncare dorite, pe baza meniului recomandat de către medicul curant.
  • Pe durata internării la Spitalul Arcadia, pacienţii şi însoţitorii lor sunt rugaţi să consume doar mâncarea asigurată de spital.