Societăți de asigurare partenere

Alege planul de sănătate Arcadia.

Ai o asigurare privată?

Arcadia – Spitale și Centre Medicale are ca parteneri cele mai importante societăți private
de asigurare, atât pentru servicii medicale de spital, cât și pentru policlinică.

 

Beneficiile tale în Rețeaua Arcadia

Acces imediat

Ca asigurat la o societate privată de asigurări de sănătate ai acces imediat la servicii medicale de calitate și consultanță personalizată pentru alegerea planului de sănătate.

Protocoale de aprobare rapidă

Facilităm comunicarea cu asiguratorii și am implementat protocoale eficiente de autorizare.

Servicii medicale integrate

Ai la dispoziție cea mai mare rețea privată de sănătate din regiunea de Nord-Est: Spital Multidisciplinar, Spital de Cardiologie Intervențională, 3 Centre de Imagistică Medicală, Maternitate, 6 Centre Medicale.

În siguranță

Fie că ai nevoie de servicii medicale de policlinică sau că o intervenție chirurgicală este tratamentul adecvat, la Arcadia beneficiezi de cele mai bune servicii, oferite de o echipă medicală multidisciplinară, într-un cadru sigur, cu echipamente moderne și tehnologie avansată.

 

Accesează simplu și în siguranță planul tău de sănătate la Arcadia

Contactează consilierul medical > Informează asiguratorul > Primește autorizarea asiguratorului

 

Solicită consultanța Arcadia pentru alegerea soluțiilor personalizate de sănătate.

Apelează

 

Întrebări frecvente

Ce este Arcadia și cum mă poate ajuta?

Arcadia – Spitale și Centre Medicale este cel mai mare furnizor privat de servicii medicale din Nord-Estul României ce oferă servicii integrate (Spital, Policlinică, Imagistică medicală) în peste 40 de specialități medicale. Arcadia are ca parteneri cele mai importante societăți private de asigurare, atât pentru servicii medicale de spital, cât și pentru policlinică.

Dacă am o poliță de asigurare – pot să accesez servicii prin polița mea?

Dacă deții o poliță de asigurare la una dintre societățile private de asigurare partenere Arcadia atunci poți beneficia de servicii medicale de spital și policlinică.

Ce servicii pot accesa?

Îți recomandăm să consulți cu atenție condițiile de asigurare atașate poliței tale și să te adresezi asiguratorului pentru a afla toate detaliile despre acoperirea de care beneficiezi, dar și despre obligațiile pe care le ai și riscurile excluse din acoperire.

Care sunt pașii pe care îi pot urma pentru a beneficia de poliță?

Sună la Call Center (0232 920) și programează-te. Solicită autorizarea consultației/spitalizării din partea asiguratorului. Prezintă-te la Arcadia pentru a beneficia de serviciile medicale conform programării. În funcție de pachetul de servicii incluse în contractul tău de asigurare, nu vei plăti nimic sau vei achita o diferență de preț.

Ce beneficii am eu?

Dacă deții o asigurare privată de sănătate ai la dispoziție servicii medicale complexe și de calitate în cadrul rețelei Arcadia, cu acoperiri predefinite, atât pentru servicii medicale cu internare, cât și pentru servicii medicale în ambulatoriu.

Ce beneficii poate avea familia mea?

În funcție de contractul de asigurare încheiat, coasigurații (membrii familiei asiguratului, respectiv rudele de gradul I ale acestuia – soțul/soția sau copiii) pot avea aceleași drepturi și obligații ca asigurații. Întreabă-ți asiguratorul în ce măsură poate beneficia familia ta de serviciile medicale prin polița de asigurare privată.