Alimentația pacienților

Alimentaţia pacienţilor internaţi şi, după caz, a însoţitorilor, este asigurată de către Spitalul Arcadia, fiind adaptată necesităţilor medicale ale acestora şi preferinţelor personale.

Meniul fiecărui pacient se stabileşte de către asistenta-şefă, în conformitate cu indicaţiile medicului curant şi în funcţie de preferinţele pacientului.

  • Meniul este variat şi complex, asigurat de bucătăria proprie a spitalului. Hrana este pregătită în cele mai bune condiții, cu un control complet și riguros asupra calității acesteia și respectării tuturor standardelor nutriționale, medicale și de igienă ale alimentației pacienților, precum și asupra modului de preparare, gramajelor și ingredientelor folosite pentru meniuri.
  • Meniurile pregătite pentru pacienţi sunt întocmite în colaborare cu un medic nutriţionist, care stabileşte şi verifică respectarea standardelor nutriţionale, medicale şi de igienă ale alimentaţiei pacienţilor, precum şi modul de preparare, gramajele şi ingredientele folosite pentru meniuri.
  • Pacienţii Spitalului Arcadia (şi, atunci când este cazul, însoţitorii acestora) au posibilitatea să aleagă felurile de mâncare dorite, pe baza meniului recomandat de către medicul curant.
  • Pe durata internării la Spitalul Arcadia, pacienţii şi însoţitorii lor sunt rugaţi să consume doar mâncarea asigurată de spital.